Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
леле и ова мора да се глеа
Тукушто гледав двајца мажи во када. Не Ане Хатавеј. Не Аманда Сејфилд. Не Џесика Частеин.
Рики и Конан, во када. Вечерта ми е квалитетно упропастена. Фала ти многу.

Весела песна по повод пригодата: http://www.youtube.com/watch?v=MJLMcflYdLg

Дечки најубавото нешто што го гледав од 2012-та не е игран филм, туку документарец. Прекрасно нешто. Мора да го погледнете, особено ако сте вљубеници во музиката.
Одличен документарец, браво. Малку ме потсети на Exit Through the Gift Shop (2010), исто многу добар,
ама овде па некој што “не треба“ материјално се збогатува, за разлика од Шугрмен:)[/quote]

Одличен документарец, браво. Малку ме потсети на Exit Through the Gift Shop (2010), исто многу добар,
ама овде па некој што “не треба“ материјално се збогатува, за разлика од Шугрмен:)
Exit to the gift shop е прекрасен документарец. Кој е навлезен во уличната уметност ќе го разбере. Се работи за почетоците на Banksy, Mr.Brainwash, Invader и Obey, кои се и те како важни за таа култура. Вреди да се погледне.

Морам да покажам флексибилност во оваа тема пошто ќе ме плукаат дека сум диктатор (што нема врска).

Нека пише во темата за Ане вакви небулози па ќе види :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Не знам, не ми е гледан. Се надевам дека ќе е подобар од Онегин (која катастрофа беше тоа... :facepalm: )

Ана... Ана Хатавеј... :cautious:
Хатавеј.... Ана Хатавеј.. од толку што ја прајте дека е јака, не ја земам ни за тутун берење!

:pos:
После ќе бараш филмови за со „другарката“, ама памтиме ние... :D

Нека пише во темата за Ане вакви небулози па ќе види :)

71517_401820939901037_1183947077_n.jpg

--- надополнето: 13 јануари 2013 во 17:19 ---
После ќе бараш филмови за со „другарката“, ама памтиме ние... :D

I ti si od "onie" be? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom