Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Tiago me potseka vo tehnikata I shutot na Rivaldo.
Tivka voda - brana nosi. Toa e Barca
Posle Pep mislev deka ne se moze bolje....nikogas ne vikaj nikogas

More kurtulija belive od pasillo !
Ke ja imase cesta Kristina uste ednas da mu aplaudira na Messi od prviot red:D

Не знам за вас, али Валдез кога го местеше живиот ѕид на крај, осеќав дека ќе биде гол. Па уште и застана скоро во линија позади живиот ѕид :S

36 boda prednost se potrebni za Pasillo, ne znam koj kur sezonava tolku rano se igra El Classico
Лани се бунеше Мурињо дека класикото секогаш се паѓа во исто време со полуфиналето на ЛШ пошто не му текна друг изговор после поразот од Баерн.

Некој го бараше ова!

717152767.gif

Тоа е тоа, нема што да додадам. Само вака нека продолжат, а ние да си уживаме. :)
VISCA EL BARCA !!!!!

Одлична утакмица човек ке помисли дека поради тоа што се опуштени во трката за примера можеби ке изгубат некој поен, а тие играат подобро секое следно коло. Маестрална игра на Ческ, Иниеста, Меси и секако Тиаго мислам дека пишав пред некое време Тиаго е микс од Чави и Иниеста.

П.С дали забележавте кој го направи фаулот за голот ? Ќе пробам да го опишам со еден збор ИДИОТ

Кога велам дека е доктор вие не ми верувате! :D

Vilanova: "Busquets was fantastic. He is very intelligent, he quickly saw Joaquin caused us problems. He acted as coach and solved it."

Иначе Меси ако продолжи во ист ритам ништо чудно да го руши и овој "невозможен" за рушење, рекорд!

23333_535063896518483_502579944_n.jpg

Дин постигнал 60 лигашки голови, а до 19-то коло постигнал 31, а Меси има 28!

Abe ova mnogu glupo mi izgleda, da srusi rekord do 19 kolo:pos:

Погрешно си разбрал!

Рекордот е за една сезона, но сликата погоре ја отсликува состојбата, на секое коло колку голови имал постигнато Дин, и како му оди тоа на Меси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom