Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
На твитер се шпекулира дека наводно го земал Раул за помошник

http://www.allasfcb.blogspot.com/2013/01/have-barcelona-found-their-perfect.html
Ми се допадна анализата на аљас во врска со нашата перфектна 11ка. Има што да се научи, прочитајте.

Едит.
Нека му е со среќа на Пеп во Баерн и нека освојува титули само во Германија, ЛШ може нас да ни ја остава. :sneaky: Мислев дека ќе оди во Премиер лигата, конкретно во Челси, бев сигурен дека нема да оди во Сити заради добрите односи со Фергусон.

Добар потег од Пеп што го одбра Баерн, кога веќе се реши за враќање...лично сакав токму нив да ги преземе. Ќе биде интересно да се прати Баерн следната сезона.

Ќе им се преселиме на Баерн во фан клуб :pos:
Фантастична шанса има Пеп да работи со најголемите легенди на Баерн и германскиот фудбал (Хенес, Бекенбауер, Румениге) му посакувам се најдобро многу титули и урнати рекорди.

Среќно Пеп, многу титули и рекорди. Баерн ги почитувам како тим и многу ми е мило што отиде таму.

Со ова Баварците ги добија симпатиите на сите барселонисти ширум светот.

Со среќа Пеп, сигурен сум каде и да отиде ќе има успеси(y)

УШТЕ ЕДНА ИЗНЕНАДУВАЧКА ИНФОРМАЦИЈА ОД КЛУПСКИТЕ МУАБЕТИ ВО ФКБ!!! „Пеп со потписот за Баерн“ ја шокираше Шпанија! Сите веќе излегоа со информации (шпекулации) кого ќе го земе од ФКБ во Баерн. Бускетс е на листата. Изненадување ЗА НАС МАКЕДОНЦИТЕ е „муабетот од клубот дека уште од пред неколку дена е разговарано и со некој од менаџерите на Давид Бабунски!„ Дали во лето покрај неколкумината од Шпанија и Бабунски ќе биде дел од новот лице на Баерн Минхен? Во следните часови ќе се потрудам да дојдам до потврда и на оваа информација.

Почна Филе!

Ајде се кладиме дека ќе каже дека Пеп ќе сака да го земе и Меси во Баерн!? :LOL:

99% првиот кој Пеп (ќе се обиде да) ќе го однесе од Барса во Баерн ќе биде Бускетс.
Со оглед на тоа што неговиот моментален договор со клубот истекува во 2015, нема да е лошо од клубот да му понудат нов, побогат договор со многу висока откупна клаузула.
Мораме да го заштитиме Серхио, злато вреден играч е!

Шок, што е следно кафекуварката од ФКБ на листата на Пеп. Две шкафчиња од соблекувалната веќе се на пат за Минхен. Разговарано и со менаџерите на кучето на Тељо.

99% првиот кој Пеп (ќе се обиде да) ќе го однесе од Барса во Баерн ќе биде Бускетс.
Со оглед на тоа што неговиот моментален договор со клубот истекува во 2015, нема да е лошо од клубот да му понудат нов, побогат договор со многу висока откупна клаузула.
Мораме да го заштитиме Серхио, злато вреден играч е!
Не се сложувам воопшто, Луиз Густаво и Хави Мартинез се одлични играчи кои играат на истата позиција. Всушност, мислам дека ќе ги промовира и двајцата во едни од најдобрите деструктивци, како што направи со Бускетс, а можеби и ќе го трансформира Мартинез во халф како што направи со Маскерано за да има место за двајцата. И не мислам дека Пеп ќе почне да го растура тимот на Барселона, најверојатно ќе земе некој од кантерата, ама сигурно нема со тоа да штети на тимот.

Бускетс е негов омилен играч, негово откритие. Пеп е фактички 'татко' на Бускетс.
Дури може слбодоно да се каже дека Пеп за Бускетс е и повеќе од тоа што Фергусон е за Кристијано. :)
Нормално дека нема со намера да му штети на својот поранешен тим, ама некако убеден сум дека ќе проба да го однесе Бускетс во Баерн.

Mislam deka nema da cepka vo prvata postava na Barca no mora da se zastitat Tiago i Delofeu,ke proba nekoj od mladincite da zemi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom