Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Во текова на оваа година треба да искочат и PS4 и Xbox 720. Во бидејки планираш пиратски да играш, најдобро ти е Xbox. Со PS3 имаш многу проблеми. Али размисли дека, кога ќе излезат новите конзоли нема да можеш одма да играш пиратски. Може и никогаш да не ги пробијат.
Е и ја тоа си викам другар, недај боже да ми го банираат уште како нов на пример xbox 720...
Али па кога веќе ќе искочат нови и тие веќе ќе се користат во наредните 5-6 години па не ми се купува 360-ка за истите пари(секако на почеток поскапи ќе бидат ама после по една година ќе им падне цената). Сепак најдобро е да почекам, нели? :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Е и ја тоа си викам другар, недај боже да ми го банираат уште како нов на пример xbox 720...
Али па кога веќе ќе искочат нови и тие веќе ќе се користат во наредните 5-6 години па не ми се купува 360-ка за истите пари(секако на почеток поскапи ќе бидат ама после по една година ќе им падне цената). Сепак најдобро е да почекам, нели? :)
Почекај си, најпаметно. Него за цените, наводно Xbox 720 ќе било по цена од 300$. Значи кај нас до 20.000 ден. би требало да биде.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Почекај си, најпаметно. Него за цените, наводно Xbox 720 ќе било по цена од 300$. Значи кај нас до 20.000 ден. би требало да биде.
Епа и сега се толку, тогаш би почекал. Зошто 360-ка да земам за таа цена кога можам 720-ка. :D
А иначе кој месец од прилика би требало да искочат и дали почнале да се произведуваат?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Епа и сега се толку, тогаш би почекал. Зошто 360-ка да земам за таа цена кога можам 720-ка. :D
А иначе кој месец од прилика би требало да искочат и дали почнале да се произведуваат?
Обично вакви презентации се покажуваат на само еден настан, а тоа е E3. Тој се одржава од прилика помеѓу 10ти и 20ти Јуни.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Обично вакви презентации се покажуваат на само еден настан, а тоа е E3. Тој се одржава од прилика помеѓу 10ти и 20ти Јуни.
Читав на интернет дека би требало негде да излезе во Октомври или Ноември оваа година, а најверојатно веќе почнале да се произведуваат пошто рекле дека до крајот на 2012 ќе почнат да ги произведуваат.

А што е тоа Е3?

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
5.486
- Da nova konzola koja ke bide na pazar 5-6 godini - 300Eura...Samo sonuvajte! Ispod 499$/€ nema da bide

- I za izbor na konozla prasanje za vkusovi. Jas imav Xbox 360 megutoa izlegoa:
Metal Gear Solid 4,
God Of War III,
Uncharted 1 2 i 3,
Heavy Rain,
Gran Turismo 5
Heavenly Sword,
Infamous 1 i 2
Killzone 2 i 3
Motorstorm
Resistance 1 2 i 3
Yakuza 3 i 4 i drugi
i uvidov deka sum ja imal pogresnata konzola celo vreme..Taa sto nemala dobri igri. Zemav PS3 i se iznaigrav

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
- Da nova konzola koja ke bide na pazar 5-6 godini - 300Eura...Samo sonuvajte! Ispod 499$/€ nema da bide

- I za izbor na konozla prasanje za vkusovi. Jas imav Xbox 360 megutoa izlegoa:
Metal Gear Solid 4,
God Of War III,
Uncharted 1 2 i 3,
Heavy Rain,
Gran Turismo 5
Heavenly Sword,
Infamous 1 i 2
Killzone 2 i 3
Motorstorm
Resistance 1 2 i 3
Yakuza 3 i 4 i drugi
i uvidov deka sum ja imal pogresnata konzola celo vreme..Taa sto nemala dobri igri. Zemav PS3 i se iznaigrav
Не кажав точни информации за цената но сето тоа е само Rumor. А и нема зашто да сонуваме, кога конкуренцијата на пазарот се стегна повеќе. Valve со нивната конзола може драстично да им ја намали цената на останатите конзоли. А при избор на конзола, исто така напишав, ако планираш пиратски поголеми се шансите прво да се хакне Xbox, за PS4 може и никогаш нема да го бутнат.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Odamna se tokmam da zemam PS3, Sobrav edno 20.000 denari, ama neznam shto, kako da zemam, ova cipuvanjeto nisto ne raziram sto e i kako e. PLus toa od kade igri moze da se zima?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Odamna se tokmam da zemam PS3, Sobrav edno 20.000 denari, ama neznam shto, kako da zemam, ova cipuvanjeto nisto ne raziram sto e i kako e. PLus toa od kade igri moze da se zima?
Чувај парите, подсобери уште малце, во Мај треба да искочат новите конзоли

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Чувај парите, подсобери уште малце, во Мај треба да искочат новите конзоли
И? Што ќе прави со нив, ќе се слика, ќе купува оргинали.
Друже, барај постара конзола пс3, провери кој софтвер има, ако има 3,55, купувај, ако не барај уште.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
И? Што ќе прави со нив, ќе се слика, ќе купува оргинали.
Друже, барај постара конзола пс3, провери кој софтвер има, ако има 3,55, купувај, ако не барај уште.
Xbox -от обично брзо го средуваат

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
5.486
Pocekaj uste eden mesec...February izlaga Cobra ODE Ke mozat da se igraat igri na site PS3 konzoli vklucuvajki gi i onie Super Slim od po 13-14.000den,
Pa od toa ke mozat da se izvadat klucevite pa ke moze softverski da se upgradeuvaat site konzoli so CFW i nema da ima potreba od toj ODE
Tek onda ke gi vidam onie po oglasi so pickesi materine stari konzoli na rabot na YLOD kako pagaat od 250eur, 270Eur na 120-130Eur.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Metal Gear Solid 4 и Grant Theft Auto 4 ги продава некој???

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.007
Во текова на оваа година треба да искочат и PS4 и Xbox 720. Во бидејки планираш пиратски да играш, најдобро ти е Xbox. Со PS3 имаш многу проблеми. Али размисли дека, кога ќе излезат новите конзоли нема да можеш одма да играш пиратски. Може и никогаш да не ги пробијат.
Ја како што знам во 2014 ќе излезат во продажба, не 2013

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ја како што знам во 2014 ќе излезат во продажба, не 2013
Има многу шпекулации дека оваа година ќе излезат. Али останува да видиме за некој месец

Kajgana Shop

На врв Bottom