M
mordekaj
Гостин
Sviđa mi se ova stvar -
Crvena Jabuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
, односно ова е преработка на Twist and shout од Бубачките , кои всушност ја преработија La Bamba ( стара мексиканска песна ) .Знаев уште кога видов дека си коментирал батка, дека гласов ќе оди кај Патката. Закон бенд нели? Ретка појава во Југославија. Со одлична трага и придонес во правецот.Гласам за Пекиншка патка - Боље да носим кратку косу , сепак ова е една од првите панк групи во екс Ју и имаа неколку добри песни . Што се однесува до Свиѓа ми се ова ствар се работи за преработка на преработка, односно ова е преработка на Twist and shout од Бубачките , кои всушност ја преработија La Bamba ( стара мексиканска песна ) .
Знаев уште кога видов дека си коментирал батка, дека гласов ќе оди кај Патката. Закон бенд нели? Ретка појава во Југославија. Со одлична трага и придонес во правецот.
Инаку не се секирајте, Јабука тепа во дуелов сто посто, оти другиве се поприлично хц и ретко кој ги слушал кога потпивнувал или се кефлосувал заради некаква околност.

па ова ако ти го прифатат,може и така да се гласаЗначи за вкусови не се разговара, аман веќе со тие мислења, ако ви се гласа - гласајте, а не цело време само да се мрчи.
Ај сега полека, без нервоза, да гласам ко човек:
ПП - Боље да носим кратку косу