Фан Клуб: Интер

Според турските медиуми трансферот е веќе завршена работа за 5,3мил по сезона + 25к за секој натпревар(или победа, не знам точно).

Не верувам дека ќе донесеме замена за него, а Кутињо и Алварез дефинитивно не му се замена поради повредите кои ги пратат како и Снајдер и поради тоа што се 2 класи подоле.

Паулињо изгледа, иако можевме Сахин да го земеме..

Nicola Bellomo - Евро голови на новото име кое ке дојде во Интер.
На wikipedia пишува е наш играч. Демек вчера сме го купиле... Баш сакам да го видам како ќе игра... ако е точна информацијава нормално...

Според турските медиуми трансферот е веќе завршена работа за 5,3мил по сезона + 25к за секој натпревар(или победа, не знам точно).

Не верувам дека ќе донесеме замена за него, а Кутињо и Алварез дефинитивно не му се замена поради повредите кои ги пратат како и Снајдер и поради тоа што се 2 класи подоле.

Паулињо изгледа, иако можевме Сахин да го земеме..
19114_406093439474366_246909137_n.jpg
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 14:54 ---
63759_551174638228189_787333733_n.jpg
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 14:59 ---
Završi se i Kasandra, Snajder u Galatasaraju! Многу јак наслов стајле...:pos:
http://www.sportske.net/vest/transferi/zavrsi-se-i-kasandra-snajder-u-galatasaraju-110710.html

Колку ќе кошта трансферот на Снајдер во Галатасарај доколку се реализира?

8-10 милиони и еден турски шешир за Бранкица

A кебапите и бурекот ги заборави, а? :D
10-ка со кромид, и 1/4 со сирење!

Штета ваков играч да заврши вака, но и во некоја никаква лига. Бар у Анг или Шпа да отидеше....

Прегледај го приврзокот 56101
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 14:54 ---

Прегледај го приврзокот 56102
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 14:59 ---
Završi se i Kasandra, Snajder u Galatasaraju! Многу јак наслов стајле...:pos:
http://www.sportske.net/vest/transferi/zavrsi-se-i-kasandra-snajder-u-galatasaraju-110710.html

Inter će inkasirati oko 10 miliona evra, tačnije sigurnih 8 plus novac koji će zavisiti od toga kako Snajder bude igrao. Za njih je najvažnije da su se oslobodili Vesovog ugovora po kome bi do juna 2015. trebalo da mu isplate još oko 15 miliona evra

Ме заебавате? така? кажи ми дека ова не е вистина ?!

Незнам зашто си ја тупите главата ама ај, јасно е дека Снајдер ке си оди мислам дека пред месец дена требаше да се помириме со тоа.. бар да не иде у турскиве клубови туку негде во Англија за бар да го гледаме почесто на тв :) , у секој случај сум презадоволен од неговиот престој во Интер и ми стана еден од најомилените играчи.Боље да се фокусираме поточно да се молиме да не не оштетат со трансфери како Луј Давид од Аталанта и E-T од Катанија.

o_O
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 20:39 ---
INTER (3-5-2): Handanovic; Silvestre, Cambiasso, Chivu; Jonathan, Zanetti, Benassi, Guarin, Pereira; Palacio, Cassano.

PESCARA (4-3-1-2): Perin; Balzano, Capuano, Terlizzi, Modesto; Nielsen, Colucci, Bjarnason; Weiss; Jonathas, Celik.

Бенаси е печен за првотимец како шо го гледам до сега...одличен е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom