Фан Клуб: Интер

Ќе го биде Бенаси ако добива шанса постојано, али ќе се врати Станковиќ кај и да е...

Џонатас повеке од Џонатан.

Пак таа досадна игра без никаква креативност,2-3 потега на Касано и толку цело полувреме. Од Киву до Џонатан и 5 пати така пред посериозно да тргнат. Морати дај бре мајка му стара не е хумано ова....

Победа против Пескара а. Се враќа вербата во проектот. :)

Прочитав на фан клубов и мило ми е што му дале шанса на тој Бенаси. Ја колку што го памтам од младите беше многу талентиран.
Ама ако сака да направи нешто од кариерата нека бега од Интер одма. Во моментов и ампутација на едната нога е подобра опција од да си млад и да си во Интер.
А иначе кој не играл за овој да игра? Да не умре некој од старциве? :D
И зошто се поретко го играат Милито. Повреден е нешто или и он иде по Снајдер рецепт. Кога сме кај тоа, Снајдер во Галатасарај?!?! :pos:
Ова е едно од најсрамните и најглупавите потези на клуб во однос на свој играч во историјата на фудбалот. Уствари ние сме на првите 3 места на таа листа.(Карлос, Бергкамп, Пирло, Сидорф you name it) А божем им се смеевме на Реал зошто ни го дале само за 15 милиона.
Барем на асален клуб да го дадевме.

И кои се играчиве со кои не поврзуваат. Ни еден не знам. Кој к.р се Белони, Квентеро и слични. Скелото само го знам и со оглед на тоа колку ужасен играч е, не се сомневам ни за секунда дека сме заинтересирани.
Имаме канцерогено ткиво во клубот и се посигурен сум за идентитетот. Ќе го препознаете по тоа што седи на трибини секој меч и обожава да дава неодредени изјави со кои као суптилно заебава некој.

Ке не има на некој канал вечер?

Изгледа нема да испадне ништо од Снајдер во Галатасарај...

Сега се надевам дека на крај може работите да одат и во позитивна насока, да дојде до помирување помегу двете страни, Снајдер да прифати и мало намалување на платата а Интер и да се врати во првиот тим на Интер, win-win ситуација.

Пари за Паулињо може да се обезбедат од продажба на Алварез (барем најголем дел од средствата), се врака Лонго скоро сигурно, плус 1 засилување во одбраната и мислам дека повротно можеме да се надеваме на борба за титула.

Абе Кутињо ни го бараат за 12 милиони, не ми се верува дека сме ја одбиле понудата, а го даваме Снајди за 8 :tapp:

Абе Кутињо ни го бараат за 12 милиони, не ми се верува дека сме ја одбиле понудата, а го даваме Снајди за 8 :tapp:

Кутињо е иднината на Интер, само уште да почнат да го играат. ,, башка и лани Еспањол даваа 8 милиони па пак не отиде.

Јас мислам дека далеку е Кутињо од иднината на Интер, али ај да видиме баш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom