Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Me interesira dali so pomos na progranot LG PC Suite mozam na mobilniot da go koristam internetot od kompjuterot.Se raboti za LG Optimus L3 E400..

Me interesira dali so pomos na progranot LG PC Suite mozam na mobilniot da go koristam internetot od kompjuterot.Se raboti za LG Optimus L3 E400..
Доколку имаш рутер домати само уклучи wi-fi на телефонот и поврзи се со твојот интернет нема потреба од никакви програми .

Здраво. Сакам да земам телефон па се двоумам меѓу следниве: Sony Xperia U, Sony Xperia J, Sony Xperia Miro, HTC Explorer, HTC HDL7 Mozart, HTC Wildfire S, Nokia N9 или имате некој друг да препорачате за оваа цена (100-200 евра). Поздрав и се надевам дека некој ќе ми помогне (y)

Здраво. Сакам да земам телефон па се двоумам меѓу следниве: Sony Xperia U, Sony Xperia J, Sony Xperia Miro, HTC Explorer, HTC HDL7 Mozart, HTC Wildfire S, Nokia N9 или имате некој друг да препорачате за оваа цена (100-200 евра). Поздрав и се надевам дека некој ќе ми помогне (y)

Samsung Galaxy S I9000 ili Iphone 3gs .

Samsung I9000 Galaxy S- 270 евра , Apple iPhone 3GS- 270 евра, бар така пишува на http://www.gsmarena.com или некаде во Ск се драстично поефтини?

Ах бе дечко не гледај ти странски сајтови за цени на телефоните.Прво Galaxy S ретко да најдеш некој нов да го продава зборам по мобиларите зошто да го земеш од некој од операторите е изгор цената.Влези си на пазар3 најубаво ако планираш да земеш телефон со кеш а ако ти е да си земеш со претплата влези на сајтовите на операторите ке си најдеш некој телефон за мерак ;)

Samsung I9000 Galaxy S- 270 евра , Apple iPhone 3GS- 270 евра, бар така пишува на http://www.gsmarena.com или некаде во Ск се драстично поефтини?
Друже нов ајфон 3гс не се наоѓа, а цените на гсмарена ти се за нови телефони, капираш ?

Како да уклучам wi-fi на телефонот има ли некој посебни подесувања..

Шо пари можам да земам за тотално неупотребуван LG Optimus One?
И шо цена е менување full case на Nokia N85?

Фала :)

Другар има S.Ericsson Xperia Tipo и му рекле дека треба да направи апдејт на телефонот, ама морало да слегне некоја програма на компјутерот прво.

Помош? Која е програмата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom