Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам, на HTC Desire X може ли да се симне македонски фонт (кирилица), бидејќи нема? Ако може, како? :)
друже импресии од телефончево? тачот добар е ?

Имам Samsung galaxy mini и сега кога пробувам да спуштам некоја игра од play store од 30 мб ми вика нема доволно меморија а све што спуштам од play store ми се зачувува на мемориска картичка и имам уште 1.5 гб . Некое чаре има да се среди ?

Дали некој знае што процесор има LG Optimus L7 P700 гледам во т-мобиле пишува дека е dual core на 1ghz а по други страни што гледам секаде стои дека е едно јадрен???

Пред некој ден ми се појави проблем со мемориската картичка (micro SD). Го поврзав со компјутерот мобилниот и ми се избришаа сите податоци во неа. Повторно го приклучив ја наполнив со податоци и беше во ред од кога ја исклучив од usb кабелот.
Потоа повторно го поврзав за да ставам уште некои податоци и повторно ми се избриша се во неа.
И сега кога влевам во неа ми се појавува една икона како shortcut која претходно ја немаше:
SSI0.jpeg

Мобилниот е Sony Ericsson Vivaz U5 со Simbian оперативен систем.
Дали станува збор за некој вирус во компјутерот што ми ги брише податоците од мемориската картичка при секое приклучување или во нешто друго е проблемот?

Predlozete servis za telefonot da vidam dali moze da se popravi ( mi padna i ne reagira od togas ) ( doma ne treba da znaat :) ) ??

некој совет за телефонче од ONE до кај 200 евра максимум 250

sea ziam nov telefon i se mislam izmegju
Samsung Galaxy Chat B5330
LG Optimus L3
Sony Xperia Tipo so mislite vie ?

sea ziam nov telefon i se mislam izmegju
Samsung Galaxy Chat B5330
LG Optimus L3
Sony Xperia Tipo so mislite vie ?

tipo definitivno, l3 grefce e ko kutija za kibrit, pikselite mozam so golo oko da mu gi izbrojam od sto mu e skapan ekranot, galaksito ne e loso ama epten glup izgled ima.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom