Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.391
- Поени од реакции
- 16.607
Не знам за нив ама јас на bet365На која кладилница?
Не знам за нив ама јас на bet365На која кладилница?
И дирек од банкомат се вадат парите, нема потреба од трансакции преку манибукерс и слично? И дали треба идентификација некоја на првото вадење пасош лична карта?Не знам за нив ама јас на bet365
Не бе, од банкомат си вадиш, правиш withdraw. Кога ќе се регистрираш можеш да одбереш да ти се јават по телефон и да ти кажат што да направиш или број на пасош. Јас стискав remind me later (обврски) и гледам после 2-3 недели ми пратиле плик со код за верификација.И дирек од банкомат се вадат парите, нема потреба од трансакции преку манибукерс и слично? И дали треба идентификација некоја на првото вадење пасош лична карта?
Ништо, чекаш до 5 дена да ти се префрлат парите, идеш на банкомат си подигаш и крај на прикаската.И дирек од банкомат се вадат парите, нема потреба од трансакции преку манибукерс и слично? И дали треба идентификација некоја на првото вадење пасош лична карта?
Коа си се регистрирала така?Не бе, од банкомат си вадиш, правиш withdraw. Кога ќе се регистрираш можеш да одбереш да ти се јават по телефон и да ти кажат што да направиш или број на пасош. Јас стискав remind me later (обврски) и гледам после 2-3 недели ми пратиле плик со код за верификација.
Пред месец два. Епа имав обврски плус дома реновирање, пасошот искочи дека ми бил во фиоките што ги ставивме у вц да седат па сеа види дали знаев кај ми еНишто, чекаш до 5 дена да ти се префрлат парите, идеш на банкомат си подигаш и крај на прикаската.
За идентификација со ЛК или пасош при регистрација на профилот ти бараат тоа.
--- надополнето: 11 јануари 2013 во 02:50 ---
Коа си се регистрирала така?
Сега нема потреба од пликоа и кодови, само скен од ЛК или пасош.
Епа не знам, мене ми побараа само скен од документ.Пред месец два. Епа имав обврски плус дома реновирање, пасошот искочи дека ми бил во фиоките што ги ставивме у вц да седат па сеа види дали знаев кај ми е
бет365На која кладилница?
Па и мене ама стискав само remind me laterЕпа не знам, мене ми побараа само скен од документ.
Не се зезав со пликоа.
BET365На која кладилница?
НЕ знам на кое место играш но може директно од картица на УНИ да ставаш пари на бет365 и бвинИмам картичка виза електрон од УНИ Банка сега ја зедов и пробувам да се регистрирам на Манибукерс отворам акаунт ја аддирам картичката и кога одам на верифај и она да ми одзема пари па после да ги погодам мора да селектираш дали ти се парите за гаминг или нон гаминг одам гаминг и ми кажува дека трансакцијата е неуспешна заради то шо банката ја прекинала и неможам да ја верификувам а без то неможам ни да играм . има некој начин ова да се попрај и како ако знај некој нека пиши
Зависи на која интернет обложувалница играш. Според ова што пишуваш, прашуваш за бет365 или?Што значи тоа, да го обрнеш три пати бонусот? Пример ставиш 10 евра и добиеш 10 евра бонус. Сега треба да ги обрнеш за да можеш да ги земеш. Сега ме интересира дали мораш пример сите 20 евра да ги обрнеш или само бонусот? И што треба да направиш за да ги обрнеш? Да добиеш 3 пати по ред со над 2 коефициент?