Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Овој не го чекаш на блуреј, а?:) Ја уште се мислам оскаровскиве филмови дали да ги гледам на скринери или блуреј да чекам... До лани ги јадев одма скринериве ама сеа на фул хд тв некако не ми се гледаат:unsure:.

Овој не го чекаш на блуреј, а?:) Ја уште се мислам оскаровскиве филмови дали да ги гледам на скринери или блуреј да чекам... До лани ги јадев одма скринериве ама сеа на фул хд тв некако не ми се гледаат:unsure:.

Знаев дека е просечен, плус солиден рип е тој што е по торентите (најголемиот)

Како и да е лош филм..

Обично не паметам датуми, и сигурно немаше да го запаметам датумот кога станав модератор ако не беше Божиќ.
Денес си славам 4 години модераторство.
4 години го држам интернетот безбеден. Со моите драги колеги и редовните постирачи е вистинско задоволство да се биде тука секој ден. Ве сакам. :love:
По твоја вина и јас станав модератор.
I hate you for that. I hate you! :mad:

Честито јубилеј и да се множат, да си дочекаш direct ban опција и да ја тестираш на Pluh. :)

По твоја вина и јас станав модератор.
I hate you for that. I hate you! :mad:

Честито јубилеј и да се множат, да си дочекаш direct ban опција и да ја тестираш на Pluh. :)
If he goes, I go too!!!

:D

The perks of being a wallflower само шо го изгледав и не е нешто нај нај, а доста е препорачуван гледам, но не поради содржината туку поради Емчето, ќе испаднам хипстер али јбг. :)

The perks of being a wallflower само шо го изгледав и не е нешто нај нај, а доста е препорачуван гледам, но не поради содржината туку поради Емчето, ќе испаднам хипстер али јбг. :)
Грешка си не е е препорачуван ради Емето филмот.
Не е нешто посебно добар ама добар е.
7.5/10

Може е добар за некој ама за мене е просечен, искрено не ми се допадна нејзината улога, можеле да најдат 10 пати подобра и поубава актерка од нејзе. Али нека билда гледаност, за тоа и е ставена.

Може е добар за некој ама за мене е просечен, искрено не ми се допадна нејзината улога, можеле да најдат 10 пати подобра и поубава актерка од нејзе. Али нека билда гледаност, за тоа и е ставена.
Е да до некаде се сложувам за ова.
некако не ми е Ема за таа улога,ама нема други млади популарни актерки

Од мене има 8ца The Perks of Being a Wallflower, можеби затоа шо ме потсети на The Catcher in the Rye,можеби затоа што Ема глумеше а можеби и затоа шо подолго време немав гледано квалитетна драма.

Иначе авторот на книгата(1999 год.) по која е правен филмот е и режисер на филмов .

И од Хичкок. Така да, да не чуеме жалење додека не се изгледаат филмовиве. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom