G
grande-juve
Гостин
Овој не го чекаш на блуреј, а?ТИЊА.
Ја уште се мислам оскаровскиве филмови дали да ги гледам на скринери или блуреј да чекам... До лани ги јадев одма скринериве ама сеа на фул хд тв некако не ми се гледаат
.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој не го чекаш на блуреј, а?ТИЊА.
Ја уште се мислам оскаровскиве филмови дали да ги гледам на скринери или блуреј да чекам... До лани ги јадев одма скринериве ама сеа на фул хд тв некако не ми се гледаат
.Овој не го чекаш на блуреј, а?Ја уште се мислам оскаровскиве филмови дали да ги гледам на скринери или блуреј да чекам... До лани ги јадев одма скринериве ама сеа на фул хд тв некако не ми се гледаат
.
По твоја вина и јас станав модератор.Обично не паметам датуми, и сигурно немаше да го запаметам датумот кога станав модератор ако не беше Божиќ.
Денес си славам 4 години модераторство.
4 години го држам интернетот безбеден. Со моите драги колеги и редовните постирачи е вистинско задоволство да се биде тука секој ден. Ве сакам.![]()

If he goes, I go too!!!По твоја вина и јас станав модератор.
I hate you for that. I hate you!
Честито јубилеј и да се множат, да си дочекаш direct ban опција и да ја тестираш на Pluh.![]()

Грешка си не е е препорачуван ради Емето филмот.The perks of being a wallflower само шо го изгледав и не е нешто нај нај, а доста е препорачуван гледам, но не поради содржината туку поради Емчето, ќе испаднам хипстер али јбг.![]()
Е да до некаде се сложувам за ова.Може е добар за некој ама за мене е просечен, искрено не ми се допадна нејзината улога, можеле да најдат 10 пати подобра и поубава актерка од нејзе. Али нека билда гледаност, за тоа и е ставена.