Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш ние на факс одиме за да студираме и да го надоградуваме знаењето....не за филмови да си разменуваме :)
Ама попаметен стануваш од стари и паметни филмови отколку предавањата :D

Го даваат Before The Rain, колку само подценет филм е....ни самите не сме свесни.

За музиката нема ни да зборам....:cuc:

П.С. Sleep tight > преценет филм, there i said it.

лајк за муабетот за Пред Дождот.

А зошто мислиш дека е преценет Sleep TIght ? (Само) 7.1 оцена на ИМДБ , слабо зборен за разлика од останатите шпански филмови ...

Ухх изгледа не си го читал муабетот за оцените на IMDB, само 7.1 ? :D

па "само" го ставив во заграда баш затоа . Ај да имаше 8 оцена , да кажеш.

Знам ти ги јас твоите имдб стандарди :) . ако не се лажам 6 ти беше за просек филм . Така да , таман е 7.1 за ваква креативна содржина што ја има филмот и начинот на кој се открива дејствието и тензијата која е на завидно ниво.

5 e просек, 6 е солиден, 7 добар :D

Бидејќи тука не се работи за добар хорор филм, затоа што ги нема најбитните хорор елемeнти а има 7.1 автоматски е преценет, а да, и тоа што сите што го гледале викаат дека е многу добар, на IMDB а богами и на форумов го создава моето финално лично мислење дека е преценет.

Обично не паметам датуми, и сигурно немаше да го запаметам датумот кога станав модератор ако не беше Божиќ.
Денес си славам 4 години модераторство.
4 години го држам интернетот безбеден. Со моите драги колеги и редовните постирачи е вистинско задоволство да се биде тука секој ден. Ве сакам. :love:

5boCp.gif

Честито Џими, би рекол дека подобар модератор, не сме можеле да имаме и да сакаме :)

Keep up with good work! :cool:

Daniel Day-Lewis ако не земе оскар за Lincoln не гледам веќе Оскари. (ова го викам секоја година).

Откина :drk:

Е кога спомнавте македонски филмови,случајно прашина да не го има на ЈуТјуб цел филм? (ако не торент ќе симнам ваљда има тоа :D )

Овој не го чекаш на блуреј, а?:) Ја уште се мислам оскаровскиве филмови дали да ги гледам на скринери или блуреј да чекам... До лани ги јадев одма скринериве ама сеа на фул хд тв некако не ми се гледаат:unsure:.

Овој не го чекаш на блуреј, а?:) Ја уште се мислам оскаровскиве филмови дали да ги гледам на скринери или блуреј да чекам... До лани ги јадев одма скринериве ама сеа на фул хд тв некако не ми се гледаат:unsure:.

Знаев дека е просечен, плус солиден рип е тој што е по торентите (најголемиот)

Како и да е лош филм..

Обично не паметам датуми, и сигурно немаше да го запаметам датумот кога станав модератор ако не беше Божиќ.
Денес си славам 4 години модераторство.
4 години го држам интернетот безбеден. Со моите драги колеги и редовните постирачи е вистинско задоволство да се биде тука секој ден. Ве сакам. :love:
По твоја вина и јас станав модератор.
I hate you for that. I hate you! :mad:

Честито јубилеј и да се множат, да си дочекаш direct ban опција и да ја тестираш на Pluh. :)

The perks of being a wallflower само шо го изгледав и не е нешто нај нај, а доста е препорачуван гледам, но не поради содржината туку поради Емчето, ќе испаднам хипстер али јбг. :)
Грешка си не е е препорачуван ради Емето филмот.
Не е нешто посебно добар ама добар е.
7.5/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom