2 години по ред е без повредаЗа тија паре подобро од одличан трансфер, само имам слушнато за колена на дечка дека су много проблематични, такој да се молимо да не се повреди, како и да е ако подобро погледнеш сг за сг 5 милиона смо у плус сс тој што стариџа га продадесва за 12, а и неми се веруеше дека Ливерпул фрлиле толку пари за Стариџ!
У франција на позајмица.Да ама не ми се верува и другата да биде нашКаде е овој Какута моментално, уште ли е ваш играч?
ДаKe smee Ba da igra utre?
Го имаме ВелбекСамо Јунајтед можат без црнчиња![]()
Ba ми подзаличува по малку на Tyrese Gibson...Прегледај го приврзокот 55673
Погледов ми укажува на вреден и добар чоек, да видиме на терен каков ќе биде за Челзи
Како и да е, пак 3 милиони би останале ќар за Челзи од играч кој не изигра два меча сезонава, едноставно во тимов е непотребен, никогаш не би му дал предност на крило пред Мојсие, Мојсие за Стариџ е поим за крило, а Стариџ како шпиц е исти како Торес, само што многу повеќе промашува.Само мислам дека 2 милиони од Стариџ дадовте на Сити.
Па види, со оглед на тоа дека се работи за 10 години, за услови на Челзи не е многу. Жално е што се трошат на напаѓачи ко Торесита. Сега ќе фрлат пак пари на Фалкао, а веќе го имаат Лукаку во кој треба да вложат доверба и кадар да го обучат и ќе имаат првокласен напаѓач. Страшно.Во последните 10 години, Челси потроши 220 милиони само на напаѓачи.![]()
Сеа ВБА ќе го откупат Лукаку, барем јас така мислам. А Фалкао нема да дојде во Челси, ако замине од Атлетико тоа ќе биде само Реал Мадрид.Па види, со оглед на тоа дека се работи за 10 години, за услови на Челзи не е многу. Жално е што се трошат на напаѓачи ко Торесита. Сега ќе фрлат пак пари на Фалкао, а веќе го имаат Лукаку во кој треба да вложат доверба и кадар да го обучат и ќе имаат првокласен напаѓач. Страшно.
Нема шанси Лукаку да биде откупен од ВБА, прескап е за нив. Може да го добијат пак на позајмица, ама мислам дека и тоа нема да се случи.Сеа ВБА ќе го откупат Лукаку, барем јас така мислам. А Фалкао нема да дојде во Челси, ако замине од Атлетико тоа ќе биде само Реал Мадрид.