Schürrle
can't be touched
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 3.046
- Поени од реакции
- 2.135
250 000 му е моментално мисламKolku mi iznesuva momentalno platata na Lampard? Ne mi se veruva deka e tolku kolku so pisuva...
250 000 му е моментално мисламKolku mi iznesuva momentalno platata na Lampard? Ne mi se veruva deka e tolku kolku so pisuva...
150 000250 000 му е моментално мислам
Еве го и интервјуто со ЧТВ, на крајот му поклонија сируп.
I love Syrup.![]()
![]()
![]()
He doesn't know дека изгубивме на светското клупско...Еве го и интервјуто со ЧТВ, на крајот му поклонија сируп.![]()
Не мислеше на СКП туку на СП.He doesn't know дека изгубивме на светското клупско...![]()
Ах епа грешно сум го сфатил... Таман се израдував дека бар еден чуек не знае за резилот, али ете, сите знаеле.Не мислеше на СКП туку на СП.
Кога кажа дека ќе игра со играчи што освоиле светско првенство мислеше на Торес (чинам само тој има освоено светско од екипава)![]()
Знаеш фанови на Њукасл?Ајдее сите фанови на Њукасл што ги знам здивеа ради Баама очекувано беше, сезонава беа тапа, не знам зошто го навредуваат. Ќе се добие Руни ефектот може, радувајте се - ќе го колнат Ба, а ќе се повредува Торес и нема да игра
![]()
има бе доаѓаа во Агер и Сагер, едно 20-30 души се.Знаеш фанови на Њукасл?![]()
аууу да бе заборавив па дури и на форумов има навивачи на Њукаслима бе доаѓаа во Агер и Сагер, едно 20-30 души се.на твитер има едно 3-4ца наши исто (Македонци)
![]()
абе навивачите на Њукасл се општо за никаде..замисли за дрвото Керол Ливерпул му плати 35 огромни милиони фунти и после го навредуваја..само ретардиран човек можиш да го замрази тој играч што до вчера постигнуваше голови за нив и сега си заминал..да не очекуваа цел живот во Њукасл да остани?..па Ливерпул цело богаство за нив даде нормално е да си замини сепак пари се во прашање не леблебии....со Челзи баш не е иста ситуацијата ама сепак за Челзи се работи нормално е дека сака да игра во поголем и поперспективен клуб Демба Ба не е улав во Њукасл да остани..Ајдее сите фанови на Њукасл што ги знам здивеа ради Баама очекувано беше, сезонава беа тапа, не знам зошто го навредуваат. Ќе се добие Руни ефектот може, радувајте се - ќе го колнат Ба, а ќе се повредува Торес и нема да игра
![]()
Kje ti pisam nesto so istorija, stvaranje....kako bese?Сега ми текна една црна мисла (не не е за Ба).
Све некако мислам дека ќе бидеме екипа што изгубила најмногу финалиња во една сезона.
Комјунити Шилд,УЕФА Супер куп,Светско клупско.Еве сега во 1/2 финале на К1К сме и таму ако стигнеме до финале и изгубиме сто посто ќе изгубиме во финале и во ФА Куп и во Лига Европа![]()