Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ајмо доста е со Торес...ќе го запалам дебелото ако не го игра Ба.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
He doesn't know дека изгубивме на светското клупско... :свиркам:
Не мислеше на СКП туку на СП.
Кога кажа дека ќе игра со играчи што освоиле светско првенство мислеше на Торес (чинам само тој има освоено светско од екипава) :)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Не мислеше на СКП туку на СП.
Кога кажа дека ќе игра со играчи што освоиле светско првенство мислеше на Торес (чинам само тој има освоено светско од екипава) :)
Ах епа грешно сум го сфатил... Таман се израдував дека бар еден чуек не знае за резилот, али ете, сите знаеле. :cenzura:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдее сите фанови на Њукасл што ги знам здивеа ради Ба :D ама очекувано беше, сезонава беа тапа, не знам зошто го навредуваат. Ќе се добие Руни ефектот може, радувајте се - ќе го колнат Ба, а ќе се повредува Торес и нема да игра :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ајдее сите фанови на Њукасл што ги знам здивеа ради Ба :D ама очекувано беше, сезонава беа тапа, не знам зошто го навредуваат. Ќе се добие Руни ефектот може, радувајте се - ќе го колнат Ба, а ќе се повредува Торес и нема да игра :D
Знаеш фанови на Њукасл? :eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
има бе доаѓаа во Агер и Сагер, едно 20-30 души се. :) на твитер има едно 3-4ца наши исто (Македонци):)
аууу да бе заборавив па дури и на форумов има навивачи на Њукасл :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 03:23 ---

Ваљда ваква била дискусијата на Роман со Му :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
абе навивачите на Њукасл се општо за никаде..замисли за дрвото Керол Ливерпул му плати 35 огромни милиони фунти и после го навредуваја..само ретардиран човек можиш да го замрази тој играч што до вчера постигнуваше голови за нив и сега си заминал..да не очекуваа цел живот во Њукасл да остани?..па Ливерпул цело богаство за нив даде нормално е да си замини сепак пари се во прашање не леблебии....со Челзи баш не е иста ситуацијата ама сепак за Челзи се работи нормално е дека сака да игра во поголем и поперспективен клуб Демба Ба не е улав во Њукасл да остани..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сега ми текна една црна мисла (не не е за Ба).
Све некако мислам дека ќе бидеме екипа што изгубила најмногу финалиња во една сезона.
Комјунити Шилд,УЕФА Супер куп,Светско клупско.Еве сега во 1/2 финале на К1К сме и таму ако стигнеме до финале и изгубиме сто посто ќе изгубиме во финале и во ФА Куп и во Лига Европа :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега ми текна една црна мисла (не не е за Ба).
Све некако мислам дека ќе бидеме екипа што изгубила најмногу финалиња во една сезона.
Комјунити Шилд,УЕФА Супер куп,Светско клупско.Еве сега во 1/2 финале на К1К сме и таму ако стигнеме до финале и изгубиме сто посто ќе изгубиме во финале и во ФА Куп и во Лига Европа :D
Kje ti pisam nesto so istorija, stvaranje....kako bese? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom