Е сега кога веќе спомна ми текна дека и на вас ви фали црнче.
Кога беше Анри си газевте.Ние со Дрогба си газевме си отиде ништо.
Ливерпул од Хески немаат црнче па аир немаат видено
Во црнчињата лежи талентот.
Само Јунајтед можат без црнчиња
Ај може ќе се подобрат работите со Ба сега. Се надевам дека ќе се вклопи брзо и што поскоро да го видиме (утре)
Фалкао не ни треба сега зошто не верувам да се мења формација, а глупо би било од Торес, Ба и Фалкао двајца да се на клупа цело време. Затоа и се донесе Ба сега па на лето може замена да се направи Торес за Фалкао плус доплата.
Откако го видов Дрогба на терен како игра, отсекогаш сум сакал робусни напаѓачи ко него, поготово црнци. Затоа и Лукаку толку многу го бендисувам, оти е црнец и е к коњ, исто и Ба, за мене одлична одлука, ќе има тепање, гурање и давање голови сега, убеден сум, сега имаме 11 играчи во тим, не 10.
Ко прво супер трансфер за супер цена. Убеден сум дека ќе биде подобар од балерината наша.
Ко второ самата помисла дека Тотенхем се пред нас па и на чело со Боаш ми е
И ко трето, мора на Лампард да му се продолжи договорот, па макар и на една година.
За тија паре подобро од одличан трансфер, само имам слушнато за колена на дечка дека су много проблематични, такој да се молимо да не се повреди, како и да е ако подобро погледнеш сг за сг 5 милиона смо у плус сс тој што стариџа га продадесва за 12, а и неми се веруеше дека Ливерпул фрлиле толку пари за Стариџ!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.