Фан Клуб: Челзи

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Каде е овој Какута моментално, уште ли е ваш играч?
У франција на позајмица.Да ама не ми се верува и другата да биде наш.
Витесе, вториот наш клуб ;). Калаш, Какута, Ван Анхолт. Беше и мексиканецот Давила (или како беше точно незнам) а сега е во Сабадел од Шпанија мислам.

Инаку добар трансфер направија со црното. А во врска со Лампард, Кол, Стариџ (ако си заминат Лампард и Кол) ќе мора да се земаат англичани заради квотата, па сите шпекулации не ми се верни во врска со нив. Единствено нешто што ми паѓа на памет е да го вратат МекЕхран и пак да дреми на клупа или да игра за резервите.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Бенат Екстебериа на мета на Челси, моментални чини 20 милиони евра. 25 години е, добар фудбалер е.

A

Alexander Nevsky

Гостин
И јас мислам дека место да се фрлаат пари на Фалкао, да се врати Лукаку заедно со Ба да се надополнуваат заедно со уште еден од младите. А Торес секако продавање.
Исто не е лошо да се пушти Микел и да се донесе Фелаини.
Ама за греота управа имаме и мизерни сме со трансфер политиката.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Izgleda ne se do tolku glupi za Falkao da frlaat pari :)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Него, за Хатчинсон едно време паѓаше муабет во темава... Се враќа роков да го видиме малку или тек за наредна сезона да го доисчеличат у Нотингем?

Исто, една листа кој се враќа би била супер ако некој располага со сигурни информации.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Него, за Хатчинсон едно време паѓаше муабет во темава... Се враќа роков да го видиме малку или тек за наредна сезона да го доисчеличат у Нотингем?

Исто, една листа кој се враќа би била супер ако некој располага со сигурни информации.
И у Нотигенем не игра многу мислам..

Kajgana Shop

На врв Bottom