Фан Клуб: Челзи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каде е овој Какута моментално, уште ли е ваш играч?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За тија паре подобро од одличан трансфер, само имам слушнато за колена на дечка дека су много проблематични, такој да се молимо да не се повреди, како и да е ако подобро погледнеш сг за сг 5 милиона смо у плус сс тој што стариџа га продадесва за 12, а и неми се веруеше дека Ливерпул фрлиле толку пари за Стариџ!
2 години по ред е без повреда :)
Каде е овој Какута моментално, уште ли е ваш играч?
У франција на позајмица.Да ама не ми се верува и другата да биде наш
Ke smee Ba da igra utre?
Да :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Малуда абер нема да да си оди а ? Цела полусезона си го лади и пари си зима, еве сеа и Бенајун ќе го згрижат како некое сираче, а на Лампард не сакаат да му продолжат договор.:tapp:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.882
Поени од реакции
67.493
Само Јунајтед можат без црнчиња :D
Го имаме Велбек :pos:

Прегледај го приврзокот 55673
Погледов ми укажува на вреден и добар чоек, да видиме на терен каков ќе биде за Челзи
Ba ми подзаличува по малку на Tyrese Gibson...

И стварно е ова дека редарите исфрлиле некој играч под договор со Челси мислејки дека навива за QPR?

H

HoT IcE

Гостин
- Sturidgge 12m
+ Demba Ba 7m
= PROFIT! :icon_lol:
Одличен потег на управа, продадено крило wannabe шпиц, а донесен шпиц, баш тоа што фалеше. Идемо даље.
#RAFAOUT!

H

HoT IcE

Гостин
Само мислам дека 2 милиони од Стариџ дадовте на Сити.
Како и да е, пак 3 милиони би останале ќар за Челзи од играч кој не изигра два меча сезонава, едноставно во тимов е непотребен, никогаш не би му дал предност на крило пред Мојсие, Мојсие за Стариџ е поим за крило, а Стариџ како шпиц е исти како Торес, само што многу повеќе промашува.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Во последните 10 години, Челси потроши 220 милиони само на напаѓачи. :icon_mrgr:

H

HoT IcE

Гостин
Во последните 10 години, Челси потроши 220 милиони само на напаѓачи. :icon_mrgr:
Па види, со оглед на тоа дека се работи за 10 години, за услови на Челзи не е многу. Жално е што се трошат на напаѓачи ко Торесита. Сега ќе фрлат пак пари на Фалкао, а веќе го имаат Лукаку во кој треба да вложат доверба и кадар да го обучат и ќе имаат првокласен напаѓач. Страшно.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Па види, со оглед на тоа дека се работи за 10 години, за услови на Челзи не е многу. Жално е што се трошат на напаѓачи ко Торесита. Сега ќе фрлат пак пари на Фалкао, а веќе го имаат Лукаку во кој треба да вложат доверба и кадар да го обучат и ќе имаат првокласен напаѓач. Страшно.
Сеа ВБА ќе го откупат Лукаку, барем јас така мислам. А Фалкао нема да дојде во Челси, ако замине од Атлетико тоа ќе биде само Реал Мадрид.

H

HoT IcE

Гостин
Сеа ВБА ќе го откупат Лукаку, барем јас така мислам. А Фалкао нема да дојде во Челси, ако замине од Атлетико тоа ќе биде само Реал Мадрид.
Нема шанси Лукаку да биде откупен од ВБА, прескап е за нив. Може да го добијат пак на позајмица, ама мислам дека и тоа нема да се случи.
Јас би го форсирал Лукаку, и тука е Ба такоѓе, може оној Бемфорд трет напаѓач и аривидерчи, сите се подобри од она Торесчето.

Kajgana Shop

На врв Bottom