Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Колку значи Лукас за овој тим тоа е чудо, можеби не се приметува толку на ТВ ама типов е играчиште.
П.с. Да прашам, пробал ли некогаш Роџерс да игра со 4-2-3-1 формација, со Ален и Лукас како задњи везни, а пред нив Стерлинг-Џерард-Даунинг и напад Суарез? По мене ова е добра формација а и доста креативен тим. Али што прашувам и јас глупости кога Лукас беше долго време повреден така да тешко да ја има пробано формацијава Роџо.
Како и да е, честито победа. :)

Retko koj primetuva brat, retko koj primetuva. Koga kje kazam deka Lucas e eden od najdobrite DMF mi se smeat. Verojatno zosto nema asistencii i golovi. Samo sto tesko sfakjaat deka rabotata na DMF igracite ne e da go imaat toa, nego da krsat protivnicki akcii. Odkako se vrati e bezprekoren.

Retko koj primetuva brat, retko koj primetuva. Koga kje kazam deka Lucas e eden od najdobrite DMF mi se smeat. Verojatno zosto nema asistencii i golovi. Samo sto tesko sfakjaat deka rabotata na DMF igracite ne e da go imaat toa, nego da krsat protivnicki akcii. Odkako se vrati e bezprekoren.
Не дека се правам дека разбирам многу фудбал ама си пратам и тоа доста, а Лукас го следам одамна, уште кога дојде во Ливерпул. Човекот е нешто слично на Камбијасо во Интер, не се приметува на теренот но врши најголема работа од сите 11 што се во тимот. Нормално голем дел од луѓето гледаат за тоа кој дал гол и кој одбранил пенал, но има и нешто друго во фудбалската игра. Лукас е страшен играч, преинтелигентен, затоа и од кога се врати тој Ливерпул бележи убедливи и чисти победи, Ливерпул преку него ја остварува конекцијата помеѓу одбраната и средниот ред и средниот ред и нападот (зависи од ситуацијата), нешто што им беше проблем кога тој не играше, а згора на тоа има и одличен процент на пресечени топки. Лукас не е Де Јонг тип на играч, р`вач, по секоја цена да ја одземе топката со остар старт, туку доста паметно ги резонира ситуациите и е доста чист играч.
И ај кога тргнав со фалењево да не заборавам да го пофалам и Суарез, каква играчина е ни самиот не е свесен. :)

Честита нека ни е победата и да се множат!
суарез игра со цело срце за ливерпул, алал да му е, ама ЛУКАС е ѕвер!!! :cuc:

Divider te ebam u usta, kaj kuroFmi si do sega, shokurteebaam!!

ebate pederot, ebate.

ako ne si pisal pred utakmica, ti go ebaF plemeto, zar ne vidis deka so teba ubistvo prajme, a?

Со осмолигашон од маалски потспјуз ќе тепаме, ама со пола сила.

Ќе се штедат за оние нашминканине.

Туе сум ја бе, ама не пишуев дека неќеф да се пишуе без текуќина за поглед у будуЌност :)

И така, одеднаш се стишија критиките кон Брендан.....
два натпревари со ред со по 3 постигнат гола и без примен, претходно еден лош натпревар против Стоук и претходно уште едно демолирање на противник го обележа крајот на старата и почетокот на новата година....
Суарез....луѓе не сме свесни какво злато од играч имаме, сето внимание на противниците е свртено кон него и ете што се случува кога некој ќе го искористи тоа (Стерлинг) кој влета во празно и доби убиствен пас, едвај чекам да видам како ќе се воиграат со Стариџ оти тој ќе можи најмногу да профитира од Суарез, откако се врати Лукас одбраната доби ужасно многу стабилност што не беше случај кога играше Ален на таа позиција.....се подобри и подобри сме сега ама го плаќаме цехот на очајниот старт....
П.С. денес се очекува Кол да потпиши за Вест Хем

Со осмолигашон од маалски потспјуз ќе тепаме, ама со пола сила.

Ќе се штедат за оние нашминканине.

Туе сум ја бе, ама не пишуев дека неќеф да се пишуе без текуќина за поглед у будуЌност :)

Sega, 6o 4e 4asti6 6o lapa6e pari4ina? :D

Ке ги частам ЕВН и Топлификација :) за ме почестат тие со струја и греење.
Хаххааха

Хендерсон ќе испадне Лукас двојка, се поочигледно станува. Доведен како офанзивен играч од средината, не се покажува најдобро и е еден од најкритикуваните во составот, полека менаџерот почнува да го игра се поназад и поназад и се покажува се подобро и подобро. Ќе дојде денот кога и него ќе го бараме назад во составот кога ќе се повреди :)

282815_453802178015038_51386132_n.jpg

So srekja neka mu e na Joe Cole.

А Џо Кол да дај Господ да го прегази некој автобус од оние лондонските. Да го смачка за асфалт, да треба со правосмукалка да го собираат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom