GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
може некој да ми најде пач за оваа гта, како да го намалам сецкањето?
иначе имам
AMD Athlon II X2 Processor, 3 GB RAM, NVIDIA GeForce 9500 GT

иначе имам

Не ти треба пач, ти треба графичка нормална.
Пачовите ги имаш на пајрет беј.

иначе имам

Проби со 1,0,4,0 Јас го имав истиот проблем само што имам intel core i3 540 i geforce gts450,Со стандар верзија без пач само што ке излезам од станот на првата мисија играта стануваше неподнослива.И дадов update на 1,0,4,0 100% подобро беше.Сега ја играм и јас незнам на која верзија ја зедов преку Steam за 7е се исплатеше.

дали некој од вас ке биди фин да ми објасни како да го намалам лагот и да зголемам фпс...пробав со пачот 1.0.3.0 го имав инсталирано пак имаше лаг...а 1.0.7.0 не можи да се инсталира...барав решенија на интернет али од тие не можам да ја пуштам играта послем тоа...anyone?

дали некој од вас ке биди фин да ми објасни како да го намалам лагот и да зголемам фпс...пробав со пачот 1.0.3.0 го имав инсталирано пак имаше лаг...а 1.0.7.0 не можи да се инсталира...барав решенија на интернет али од тие не можам да ја пуштам играта послем тоа...anyone?

Абе играта е за никаде, или зимај јак компјутер или батали ја.

па и не ми лош компјутерот AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5200+ 4gb RAM, nvidia geforce 210

Подобар од мојот, ама не најдобар. Земи интел I3, I5 или I7 па тогаш ќе немаш никакви проблеми. :D

Тука максимум COD и кантер.

Значи и полош му е и од мојот, мојот пали и Fifa 13 и GTA San Andreas, а GTA IV не пали(еднаш запали ама беше без улици, бандери, згради, само колата и таа кочеше), а за GTA V да не збориме. :D

Значи и полош му е и од мојот, мојот пали и Fifa 13 и GTA San Andreas, а GTA IV не пали(еднаш запали ама беше без улици, бандери, згради, само колата и таа кочеше), а за GTA V да не збориме. :D

Најверојатно имаш појака графичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom