Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам идеа на сите што бараат филмови со неочекувани твистови да им предложуваме филмови без твистови.
Они цело време додека ќе го гледаат филмот ќе очекуваат да се случи некој твист and then.....BAM ! TWIST ! Nothing interesting happens.

Ја имам идеа на сите што бараат филмови со неочекувани твистови да им предложуваме филмови без твистови.
Они цело време додека ќе го гледаат филмот ќе очекуваат да се случи некој твист and then.....BAM ! TWIST ! Nothing interesting happens.

Мислам дека Pluh многу ти влијае. :icon_mrgr:

Ова е за тие кој не можат да чекаат :)
Не сериозно жално е да го изгледаш тој филм на оваква снимка. Поарно почекај уште месец дена, и 3 саата уживај, отколку очи да си расипеш додека видиш убаво што се случува.

Не сериозно жално е да го изгледаш тој филм на оваква снимка. Поарно почекај уште месец дена, и 3 саата уживај, отколку очи да си расипеш додека видиш убаво што се случува.

Те сфаќам друже не го ставив линкот за мене го ставив за другите кој не може да чекаат.Со неограничениот нет више од година дена филм под 720п не сум гледал па колку и да сум го чекал поради фактот дека има голема разлика во квалитетот.И јас како тебе се слагам за добри филмови вреди да се чека хд снимка или гледање во кино :)

Филмови како Арго и Линколн може да ги изгледате на солиден скринер (на лап-топ не на ѕидот на Psyside) ништо не губите.
Филмови како Хобитот, Животот на Пи, Клетници и Клауд Атлас се строго за кино или висока резолуција.

Io Sono Interista Добар беше крајот на Life of Pi :) Мене ми беше крајот најдобар дел од филмот,на ваков филм не му треба твист.
Ти да не сакаше на крај да испадне дека сево ова бил чуден рандом сон на Нео во Матрицата?

Добар е филмот на почетокот и на крајот ама меѓу тоа некако знае да "здосади" (во наводници пошто има разлика од досаден филм и филм што на моменти здосадува).Можно е да освои оскар за некои од неверојатните сцени (заедно со Скајфол најдобри сцени имаа).

7.5 од мене :)

Ај ќе ти пишам во ПП да не пишуваме спојлери

Аман бе веќе луѓе (Zedd) научете се да не ги ставате постерите од имдб, не може тие еmbed

модератори сменете ги ако не ве мрзи, барем на новиве предлози и пишете негде на видно место нешто како совет да бараат постери на друго место
Гледам дека не ми ги покажува сликите ама не знаеше која е причината, а и не можам измени да направам на мислењата така да тоа е. За наредните филмови ке пробам да најдам други постери не од IMDB

Ме потсети на
The distant future...the year 2000. :D

Преска го видов Брет Мекензи во Хобитот. Вртев нанапред да видам снимката дали е добра и баш кај него сопрев. Handsome son of a bitch. Инаку снимката е добра ама како гледаш повеќе очи почнуваат да те болат. Чекајте го за во кино.

Пак го гледав The Room. И уште не успеав да најдам лажица во собата.
Сепак и покрај тоа што филмов е so bad it's good сепака има интересна приказна,колку навистина ги познаваме тие што се околу нас и колку сме сигурни дека нема да не напуштат веќе во следниот момент или пак да ни удрат нож во грбот.
Е сега ова да беше со поголем буџет и поталентирани актери и и подбар режисер и подобро се ова ќе беше сосема добар филм.

П.С. Мислам дека смеењето на Томи Висо ќе ме прогонува во соништата

П.П.С. :love:
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 19:23 ---
TIL дека Милчо Мачевски има режирано епизода на The Wire :eek:

Ова е за тие кој не можат да чекаат :)

Nope, ова е за тие кои сакаат да гледаат друг филм, филмови со толку совршена продукција, да ги гледаш во скринер "формат" е равно на игнорантност, да е некоја обична драма, нема везе...поентата е друга, ама вака...

- кој сака да гледа феноменален почнат филм, на Телма оди In Brugges
- koj сака да гледа просечен трилер со еротски набој и Шерон Стоун нека пушти на Канал 5+
- кој сака да гледа за мене негледан но слушнат дугачок филм со Бред Пит и Сем Шепард со наслов "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" со оцена 7.6 на имдб , нека пушти на МТВ , после 11.30 треба да почне .

Хобитот на замунда во HD излегол . Ај некој нека го провери чудово, и ако е вистина нека ми прати некако торент да сметнам во порака оти пасвордо го заборајв од акаунто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom