Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе веќе луѓе (Zedd) научете се да не ги ставате постерите од имдб, не може тие еmbed

модератори сменете ги ако не ве мрзи, барем на новиве предлози и пишете негде на видно место нешто како совет да бараат постери на друго место

Изненадувачки доста брзо излезе :) The.Hobbit..2012.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8

Што е под 10 гига од Хобитов не признавам.....до мај ќе го чекам ако треба, ама ќе уживам кога ќе го гледам.

Ова е за тие кој не можат да чекаат :)

Од Линколн некое линкче преку ПП, спомнувавте во темата за глобусите :)))

Златна клима и кварцна греалка...Струјата највеќе ни дојде 1700 денари со бојлери, пегли, греалки, клима работи едно 4-5 саати....
Климиве се најисплатлива работа...Можеби се малце скапи да се купат у старт, али стварно штедат и загрејуваат простор инстантно...
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 00:05 ---
Само проблем е тоа што немаме ПВЦ прозори и брзо се оладуваат просториите, али не е проблем

Вечерва добри филмчиња по телевизииве шо го немам гледано,штета шо непочна порано The Pledge на универзал па да можев и The Assassination of Jesse James на мтв да го гледам...
Ќе заборавев, среќна нова година филмомани и се надевам годинава немат да разочарат од филмски аспект.

Добар е Se7en? Ми се седеше симнат сигурно пола година, никако да се наканам да го гледам. Нешто буричкав и ми текна на него. Баш сега ќе го изгледам.

Добар е Se7en? Ми се седеше симнат сигурно пола година, никако да се наканам да го гледам. Нешто буричкав и ми текна на него. Баш сега ќе го изгледам.
Да.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom