- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.329
- Поени од реакции
- 15.588
Fight ClubАј некој да ми предложи mindfuck филм?
Fight ClubАј некој да ми предложи mindfuck филм?
Абе филмот бев решен да го гледам уште многу одамна, али кога другар без усул ќе ти го раскаже до детаљи, и не е баш mindfuck. Ќе го гледав уште одамна филмот, ама ете, ме заеба друг ми.Fight Club
Бел скин смрди
lol newbie, za praznicive planiram 7-8mi pat da go pustam..Абе филмот бев решен да го гледам уште многу одамна, али кога другар без усул ќе ти го раскаже до детаљи, и не е баш mindfuck. Ќе го гледав уште одамна филмот, ама ете, ме заеба друг ми.
Се навикнува човек на се. Ми се смачи од жолтото.Бел скин смрди![]()
Море неразбраниии... а убаво им рече Лиам Нисон во првиот дел: ќе ве најдам, и ќе ве убијам. Тие пак закачки... ја не знам колку души треба да убие за да го сфатат сериозно. Човекот таман на одмор си замина во Стамбола града, 5 минути не го оставија да прошета по Босфор.
И Шенон од ЛОСТ во тинејџ врска, после Саид? What's up with that?
Се навикнува човек на се. Ми се смачи од жолтото.
Знаеш како е кога некој ќе ти го усере цел филм. И после ни мотивација ни желба за гледање. Баш во листа на игнорирани филмови ми беше филмот заради тие причини. Не е поентата да го гледам филмот ако знам што ќе се случои. Еве пример со The Exam, исто другар ми го усра филмот, ама не до толку како овој другиов. И се погоди другаров да е глуп, па не го ни сфатил филмот и ми трескаше глупости. Ама некако ептен бев попален по The Exam. Обожавам такви филмови што се случуваат во една соба, како што е на пример The man from Earth. Друго е филмот да го имам гледано, па потоа повторно да го гледам. Ама ајде, чим толку, ќе го гледам и Fight Club деновиве. Вечер ќе го пуштам филмот на Ио.lol newbie, za praznicive planiram 7-8mi pat da go pustam..![]()
Сталинград 1993,нема утка.Ај некое филмче од WW2, нешто како Enemy at the gates?
Правиш голема грешка најсериозно. Штом повеќето што сме го гледале го гледаме пак и пак, значи филмот е нешто неверојатно. Иначе и мене ми го спојлерисаа и тоа ми го кажаа она главното, па нејсе пак си го изгледав и пак ме бендиса. Дај му шанса сериозно. Греота е да го немаш гледано.Знаеш како е кога некој ќе ти го усере цел филм. И после ни мотивација ни желба за гледање. Баш во листа на игнорирани филмови ми беше филмот заради тие причини. Не е поентата да го гледам филмот ако знам што ќе се случои. Еве пример со The Exam, исто другар ми го усра филмот, ама не до толку како овој другиов. И се погоди другаров да е глуп, па не го ни сфатил филмот и ми трескаше глупости. Ама некако ептен бев попален по The Exam. Обожавам такви филмови што се случуваат во една соба, како што е на пример The man from Earth. Друго е филмот да го имам гледано, па потоа повторно да го гледам. Ама ајде, чим толку, ќе го гледам и Fight Club деновиве. Вечер ќе го пуштам филмот на Ио.![]()
Гледај си го Freaks,1932 и А tale of two sisters,2003.http://www.imdb.com/title/tt0078935/
Вчера го гледав филмот, воедно тој филмов беше првиот филм каде поради гнас сум помотувал сцени
Пример имаше убиства на желка, на лилјаче но вистински пичка му. Глата лета и рефлексите од нозе в мозок ме мавнаа што ги видов.
Ептен несекојдневен филм.