Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Каква утакмица(y),скоро цела утакмица губевмо,за на крај коби да има шут за победа,и за несреча го промаши.Ама затоа у продуженија ѓи реши,сепак за мене мвп,на утакмицава беше артест,главниот креатор на пресвртот:cuc::cuc:.Неш се врати јачи него икад:D,иако имаше на крај неколку изгубени топки,сепак изигра на ниво.Коа ќе се земе проблемот на хаулард со личните,па и на коби,утакмицава добро заврши.Само мора да се поработи на одбраната,посебно на шутот од периметар,ако тоа се среди,веруам дека ќе стигнемо до финале,само повторуам,бес одбрана ништо.

Шо е работава бе шо последниве неколку утакмици џејмисон воопшто не играт?

Последниве 2 мин од 2/4 не знаат кај тераат .. Какви влезови ни прават мизерија сме во одбрана плус покрај Гасол и Двајт имаат 13 офанзивни скокови , нашиве мизерни 6 , само Фарид има повеќе од цела екипа наша офанзивни скокови , среќа што не им иде шутот за 3 на денвер цела игра ја играат во рекетот па еднаш нека изиграат одбрана нашиве како стално им останува човек повеќе . Иначе браво за Гасол за 2те тројки :D

Не убија под кош:tapp:,па и за да биде полошо хаулард доби искључувачка лична,според мене престрога.

Не убија под кош:tapp:,па и за да биде полошо хаулард доби искључувачка лична,според мене престрога.
Како престрога .. кога е глупак по лице го удри и сосема заслужено 2 фаула и тие 4 што ги имаше претходно ајде надвор од игра . Сега треба да сме задоволни ако не изгубиме над 10 разлика .

Како престрога .. кога е глупак по лице го удри и сосема заслужено 2 фаула и тие 4 што ги имаше претходно ајде надвор од игра . Сега треба да сме задоволни ако не изгубиме над 10 разлика .
Па што знам мислим дека не беше намерно,ама сведно сеа тешко ќе биде.Само не ми е јасно како може да примамо толку кошови у рекет:confused:?

Е ова више личи на игра,со еден збор,газење(y).
Коби:cuc::cuc::cuc:
Хаулард,слободно можем да кажем,дека ја изигра најдобрата утакмица,оваа сезона(y)
Асистенциете на неш:cuc::cuc:,абе да ти е милина да го гледаш.
Гасол,овја се мрднал со тројкеве(y),го имитира,антич:D.

Конечно една добра тимска партија на Лејкерси и конечно да не зажалам што останав до 7 сабајле. :)
Гасол влегува во форма и докажува дека е од огромно значење за тимов, а конечно да видам и една добра партија од Хауард. Коби не накурчи што не даде 30 поена, во 4/4 не ни влезе, барем 1 минута да влезеше да брцнеше една тројка. Морам да го пофалам и Дариус Морис кој изигра одлична одбрана над Лилард, не му даде да дише. Мислам дека тимов полека почнува да влегува во форма и почнуваат да се поколпуваат коцките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom