Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Со Господ напред, ама против Сан Антонио без овие тоа ќе биде очобол за гледање.
Сега читав го вратиле Сакре од Д-Лига, така да он ќе бил стартен центар, а за 4ка ќе се бореле МВП, Ебанкс, Кларк и Џејмисон....
Да видиме кој ќе изненади неможе ниеден од овие што се на клупа да не е кадарен да изигра 1 утакмица асално во сезоната.

Кларк вчера ни загреан ни ништо, без да влезе да игра којзнае колку време уназад погоди две (битни) слободни кога Гасол се повреди.
Џејмисон време е да добива пак шанса човекот се зацементира на клупа, а може да помогне низ утакмицата малку.
Ама Сакре бе:facepalm:

Гледам се спомнува Томас Робинсон од Кингс како опција кога Гасол би заминал. Ако тек иде Пау, овој би го пречекал со раширени раце. По мене будучи олстар крилен центар. :)

Немам оставено мислење одамна но според целата ситуација гледано од моја перспектива како Die Hard Лејкерс фан... само ќе речам Госпо да ни е напомош... и ќе наведнам глава се додека не ме просветлат Коби и компанија. :cuc:

Уште еден пораз, све подлабоко тонемо:(,како да не беше доста лошава игра,и тоа што неш пропушти голем дел од сезонава,сеа ушете ни фалеше да немамо центри.:mad:.Со ваква игра ништо не праемо,мислим дека е време дантони да си добие отказ.Ајде за играта у офанзива,може не е толку крив,мада да играш со овја ростер на играчи,ран анд ган кошарка,мора да си мрднат.Али за играта у одбрана е крив и те како,ама џабе е,грешката е у управата,при слободен слоун,џексон,они го одбраа дантони,а знаеа каков стил на баскет негува.Ќе мора да се напрае,некој квлитетен трејд,колку и да не сакам да си иде гасол,мора да си иде за доброто на тимот.Исто ме загрижува играта на хаулард,игра топло ладно,ајде што не е сјајен у нападот,али и у сегментот од играта каде што треба да биде најдобар е мизерија,едноставно човеков не игра одбрана.Не знам што ќе преземе управата ама ќе мора да се реагира брзо,инаку зезоната за лал,е пропадната.

Иако ти го вадам од контекст, ова е тоа.
За жал да:(,колку и да нејчемо да признаемо,освен ако нешто драстично не се промени,а колку само очекував од тимов,ама ете некоаш не излага како што ние сакамо.

Ја реков уште на почеток,со ваква игра не идеме у плејоф,некој почнаа да ѕипат :)

Исто ме загрижува играта на хауЛард,игра топло ладно..

Брат, зашто го пишуваш со Л Хауард бе? Читам тука нон-стоп, и викам еднаш-два пати да згрешиш, ама нон-стоп? :D

Турете пепел на оваа сезона :P. Бркот и Хауард тотални промашувања.

Уште кога МВП доаѓа во ситуација тој да решава се знае победникот пред време...

Забораив да напишам, на мечот со Денвер за прв пат крикот на Гасол беше оправдан. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom