Секс школо

Член од
2 декември 2012
Мислења
189
Поени од реакции
24
Одам со девојката веќе две години..дава фаќање за газ,цицки..ме сакаа
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
па не би требало да те одбие сепак 2 години... а и не сте мали така да не е лошо да пробаш чим досега не си пробал

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
ау,па ти си бил на коњ,
јас цицка фатив после три години,
а што бонбони и сладолед ми изеде за тоа време.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?
Ќе создадеш услови за да неможе да те одбие. Не да и ставиш пиштол на глава туку, ќе ја радуваш со изненадувања и романтика неколку недели, па ќе избереш погоден момент за да и побараш. И глеј да најдеш добра соба, со миризливи свеќи, винце, атлантис чоколатца...

И ако е невина ќе имаш мака додека го скинете хименот. Be gentle ;)

L

.Lost Angel.

Гостин
ау,па ти си бил на коњ,
јас цицка фатив после три години,
а што бонбони и сладолед ми изеде за тоа време.
:pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 24 декември 2012 во 23:30 ---
Ќе создадеш услови за да неможе да те одбие. Не да и ставиш пиштол на глава туку, ќе ја радуваш со изненадувања и романтика неколку недели, па ќе избереш погоден момент за да и побараш. И глеј да најдеш добра соба, со миризливи свеќи, винце, атлантис чоколатца...

И ако е невина ќе имаш мака додека го скинете хименот. Be gentle ;)
Фала богу некој да спомне романтика (y) бравос редно беше мислам ...

Член од
2 декември 2012
Мислења
189
Поени од реакции
24
ајде чим викате вие дека нема да одбие чекам лето заминување во охрид па таму че пробам..:D :D
ако одбие бокс добива ахахахах

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.211
Поени од реакции
23.752
Пуштија природата да одработи за тебе. Го правела тоа милиони години верувам дека и за тебе ке заврши работа.
Па и неа и се сака, да не мислиш само тебе ти е дојдено време за парење;). Интимни услови, двајца млади поприлично напалени и чуда се случуваат. Ке летаат љумфери на сите страни:)
П.с упс сега видов две години одите и немате односи??!
Па маж да беше ке ти даеше досега не женско.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
е па време ти е не е за џабе како што викаа 10 години теорија и 2 минути пракса ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ајде чим викате вие дека нема да одбие чекам лето заминување во охрид па таму че пробам..:D :D
ако одбие бокс добива ахахахах
hahahahhahaah, bot eden.
vaka se praj toa

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
нејќе да ти дае, да сакала ќе ти дадел до сеа. Почни со сериозно кандисување. вади и го од време на време да се навикне на помислата. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom