Ќе создадеш услови за да неможе да те одбие. Не да и ставиш пиштол на глава туку, ќе ја радуваш со изненадувања и романтика неколку недели, па ќе избереш погоден момент за да и побараш. И глеј да најдеш добра соба, со миризливи свеќи, винце, атлантис чоколатца...Одам со девојката веќе две години..дава фаќање за газ,цицки..ме сакаа
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?
ау,па ти си бил на коњ,
јас цицка фатив после три години,
а што бонбони и сладолед ми изеде за тоа време.
Фала богу некој да спомне романтика бравос редно беше мислам ...Ќе создадеш услови за да неможе да те одбие. Не да и ставиш пиштол на глава туку, ќе ја радуваш со изненадувања и романтика неколку недели, па ќе избереш погоден момент за да и побараш. И глеј да најдеш добра соба, со миризливи свеќи, винце, атлантис чоколатца...
И ако е невина ќе имаш мака додека го скинете хименот. Be gentle
hahahahhahaah, bot eden.ајде чим викате вие дека нема да одбие чекам лето заминување во охрид па таму че пробам..
ако одбие бокс добива ахахахах
нејќе да ти дае, да сакала ќе ти дадел до сеа. Почни со сериозно кандисување. вади и го од време на време да се навикне на помислата.Одам со девојката веќе две години..дава фаќање за газ,цицки..ме сакаа
Двајцата имаме седумнаест ипол години..што мислете дали може да ме одбие.. и како ќе се понаша доколку одбие ?