Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе, ова се се луѓе собрани од внатрешноста со автобуси. Со надеж дека ако викаат ќе ги вработат во локалната општина. Без навреда мислам на тие што сте од страна не ме сфаќајте погрешно.
Кај Стоилко еве полно е, на пауза одат по екипи :facepalm: нема шанси да се помине , освен преку ГТЦ.

Жалосно е жалосно...

На некој ветуваат на некој му се закануваат..

BBig5.png

Реков јас..... метеор бре.... абе еден метеор тука и нема промашок!

Жалосно е жалосно...

BBig5.png

Настава во природа бе, што те чуди? :)

Жалосно е жалосно...

BBig5.png

Како суперхерои со двоен-троен идентитет. До пладне се директори, попладне стечајци, навечер културно-уметнички работници, по полноќ бетмени.......................

Луѓе, ова се се луѓе собрани од внатрешноста со автобуси. Со надеж дека ако викаат ќе ги вработат во локалната општина. Без навреда мислам на тие што сте од страна не ме сфаќајте погрешно.
Кај Стоилко еве полно е, на пауза одат по екипи :facepalm: нема шанси да се помине , освен преку ГТЦ.
Шо ќе те сфатат погрешно, вчера шетале по студентските домови и собирале деца од сиромашни 100% вмровски општини, као Пробиштип, Кратово и Каменица и им се заканувале дека ќе ги иселат ако не одат на протест утре.

Ние сме криви што не им пресудиме на двете групи веќе еднаш… кај беа пред еден месец кога Западна Македонија беше накитена со орли?

Не....ама го почитувам делото на прадедо ми што со пушка идел по планина борејќи се против Српски, Врховистички, Андартски чети и против Турската војска и на прабаба ми што изгледала 12 деца во време невреме...сама. А тоа што си глуп е најсмешното.
Ме боли к. за дедоти и мојата фамилија била некогаш дел од ВМРО, ама јас и ти не, зборуваме за оригиналот како што спомна ти. Значи ТИ не си вмро ! НЕ СИ ДРУГАР СВЕСТИ СЕ ! Денес можеш да бидеш само ДПМНЕ, а оригиналот ВМРО можеш да бидеш ако си живеел во нивно време.

Oд прва рака ви кажувам со телефонски повици се присилени да одат на протест членовите на власта од Прилеп. Тоа е. Нека се заколат меѓусебно...

Заборајв и ова, ги чув и едни двајца ко демек воџи викаа ќе донеле и греана ракија зошто ќе стане камен времево уште малце:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom