Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред Собрание фалат тие што продаваат ѓаволски рогови.

DCAM411.JPG

Леле леле, што чув, ВМРО нуделе 500 денари на луѓе по улица за да викаат пред штабот на СДСМ. :pos:

Леле леле, што чув, ВМРО нуделе 500 денари на луѓе по улица за да викаат пред штабот на СДСМ. :pos:
Кој те лаже сака да ти ќари 500,1000-че е според извори од лице место:D:pos:

Овој у плаво... 0:11 се избутка да не го скршат мониторот/лаптопот
0:19 „Тука сум срце...тука сум, те држам. Ќе им ебам матер за секој пиксел шо ти го сјебаа“

0:19 „Тука сум срце...тука сум, те држам. Ќе им ебам матер за секој пиксел шо ти го сјебаа“

0:02 .... кој пукаше со снајпер бре!

хахахах....кои комедијанти човече!

Како бре нема еден метеор сеа да падне баш таму..... а’зр сите се сега таму, нема да има промашок!

Скечов е од бааги одамна ама ништо се нема сменето, а и не верувам дека ќе се смени некогаш

И??? Овие се подоброто утре на Македонија? Петокракава како?? Комедии беа и едните и другите денес само жалосно надвор да не прикажуваат како примитивци. Ало бе имавме избори народ гласаше, остајте не да живееме на раат. Аман више.
07FEA8F8D5D8A94EB2FF5CE455C7A545.jpg

Луѓе, ова се се луѓе собрани од внатрешноста со автобуси. Со надеж дека ако викаат ќе ги вработат во локалната општина. Без навреда мислам на тие што сте од страна не ме сфаќајте погрешно.
Кај Стоилко еве полно е, на пауза одат по екипи :facepalm: нема шанси да се помине , освен преку ГТЦ.

A taa na 0.29 so gi iskrsi casite:facepalm::facepalm::facepalm:

Луѓе, ова се се луѓе собрани од внатрешноста со автобуси. Со надеж дека ако викаат ќе ги вработат во локалната општина. Без навреда мислам на тие што сте од страна не ме сфаќајте погрешно.
Кај Стоилко еве полно е, на пауза одат по екипи :facepalm: нема шанси да се помине , освен преку ГТЦ.

Џени, не ти даде некој 500тче? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom