PES 2013

G

grande-juve

Гостин
Исто прелесно е во првите две сезони освоив буквално се во првата не беше многу лесно ама во втотата сезона кога се развија Геце и Ројс и Лева тешко некој тим да може да игра со мене, само Баерн од лигата примаат под 3 гола од мене во лигата, а во ЛШ освен Реал, Барса и Сити другите лесно ги победувам. Или јас сум прејак или навистина е прелесно.:)
Затоа си тркнав до Југотон, ја земав оригинал, и сеа е веќе друга приказна, имаш противник. Дури и најсилниот левел е преслаб тренинг за тоа што го има онлајн, ми требаа10-20 натпревара за да влезам во некоја форма и да ги приспособам формациите, ама сега веќе полека си газам :).

И некој друг што ја има оригинал, каде е ранкингот за кога играш со вистинските тимови, не за мастер лигата, или нема или сум ќор.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Кој е најдобар пач/апдејт за играва ? Конечно земав здрав компјутер па после легендарната 6ка ќе можам да уживам во некоја нова PES.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Кој е најдобар пач/апдејт за играва ? Конечно земав здрав компјутер па после легендарната 6ка ќе можам да уживам во некоја нова PES.
Да не ти расипувам филм ама тешко дека ќе уживаш :D

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ми беше инсталиран репак од замунда , го избришав све нормално и сеа да го инсталирам од Пропер ми вика дека ја иам играта ,а нигде ни трага ни глас ....
ај помош некој :)

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Пробај со Revo Uninstaller ( има trial верзија, ќе ти заврши работа ), ако не бива барај по регистри чисти рачно ( google ќе ти каже што да бришеш ) или како крајно решение пробај со system restore на некој датум од пред инсталација на играта.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Некое чаре за она дан имат со антивируспн шо ми го бришит фајлон во пес и после то немозам да ја пуштам,не вредит да го гасам на секое влегвење и да го ставам фајлон???

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Кој OS и каков антивирус имаш? Стај ја у антивирусот у trusted ( или како и да се вика опцијата у антивирусот што го користиш ) папката кај што ти е играта и готово.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Кој OS и каков антивирус имаш? Стај ја у антивирусот у trusted ( или како и да се вика опцијата у антивирусот што го користиш ) папката кај што ти е играта и готово.
Aj ke probam i taka da vidam dali ke najdam inqce go koristam od majkrosoft onaj esencial

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Затоа си тркнав до Југотон, ја земав оригинал, и сеа е веќе друга приказна, имаш противник. Дури и најсилниот левел е преслаб тренинг за тоа што го има онлајн, ми требаа10-20 натпревара за да влезам во некоја форма и да ги приспособам формациите, ама сега веќе полека си газам :).

И некој друг што ја има оригинал, каде е ранкингот за кога играш со вистинските тимови, не за мастер лигата, или нема или сум ќор.
kolku kosta original

Kajgana Shop

На врв Bottom