- Член од
- 22 април 2008
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 28
Иста приказна :/// на секое примање пак ја дига топката ://Намести Pass Support.
Иста приказна :/// на секое примање пак ја дига топката ://Намести Pass Support.
pa stiskas nekoe dugme sto e za finti praenje vide toa sto e za analog da ne ti e staeno negde po 2patiИста приказна :/// на секое примање пак ја дига топката ://
Намали резолуција во settings и нема да ти сецкаДо пред една недела ја играв без проблем, ни да сецка ни ништо ама сега ја уклучив сецка ли сецка, пробав друг пач ставив, ја избришав па ја инстерлирав ама ништо повторно си сецка. Некој да ми помогне ќе се најде?
Сецка пак, ја ставив на сите резолуции и 4:3 и 16:9, па виндоус мод па фул скрин нејќе повторно сецкаНамали резолуција во settings и нема да ти сецка
чареСецка пак, ја ставив на сите резолуции и 4:3 и 16:9, па виндоус мод па фул скрин нејќе повторно сецкаЧаре некое?
Тоа не помага кај мене, мора нешто друго да пробамчаре
кајмене така го решавав проблемот ќе го рестартирам компјутерот и одма ќе ја уклучам играта значи ништо друго не уклучувам
?До пред една недела ја играв без проблем, ни да сецка ни ништо ама сега ја уклучив сецка ли сецка, пробав друг пач ставив, ја избришав па ја инстерлирав ама ништо повторно си сецка. Некој да ми помогне ќе се најде?
Фаул за мене ... Друг пат.Играм PES од 06-ката наваму.
- Ама оваа 13-кава е КАТАСТРОФА!![]()
Аман бе ? мене оваа ми е па најлесна за играње.. Тоа до тебе е ваљда.. Ја си ги тепам Сити со по 5-0 Реал М со по 5-0 некад и по повеќе.Играм PES од 06-ката наваму.
- Ама оваа 13-кава е КАТАСТРОФА!
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 03:03 ---
Фаул за мене ... Друг пат.
- Злобна е играва... Премногу клизаат, спрепки .... и нема фаул. Секоја одбиена топка оди кај нив ///
- Премногу лесно ме буткаат.... А јас да им ја земам топката треба да чекам грешка
- На 12-ката на ТпПлеер секоја утакмица мин. 3-4 гола давам, а на 13-кава 0-0 или 0-5 за нив![]()
Мислам дека тоа се гледат по позициите.Ja kupiv original za Sony i se razocarav i pokajav sto dadov pari za ova sranje , da nema germanska liga a da ima portugalska i francuska toa e idiotsko mnogu odozgora na sve igracite od Germanija se strasno potceneti sprema site drugi , neznam sto e rabotata koj im dal na japanci da praat igra ebagi debiliteod Grcija ima povekje timovi nego li od Germanija , Dortmund koj pravi partali so igrite i e sampion na Germanija go nema ....
Armero > Lahm
Modric > Khedira i Ozil
Miler e napraven 78 skill
Gomez e naopraven 77 skil![]()
Pandev = Miller
Juve e napraven pojak od Bayern
Nordsjeland go ima Dortmund go nema WTF !!!!!
Neznam pod koj kriterium ja pravat igrata ama definitvno ja pravat pod teski drogi
Zgora na mnogute idiotski momenti ima eden moment sto koga ja vidov slikata kolku e skilot na Ronaldo ( 99 )
Im pisav mail na developers i im rekov od dogodina da ja reimenuvaat igrata vo BARCA 2014 pa dpbrp be treba da se ima malku FUDBALSKA svest vo glavata koga vekje pravis vakva igra !
Ja davam gratis , ke ja dobie onoj koj ke pise post ovdeka prv so uslov onoj koj ima SONY .
Trojka se razbira .За Сони 2 или 3 ја купи?
?
Да сум на твое место ќе му ја дадам пес и гратис сонито![]()
Na prirodnite pozicii se cisto sranje ne pak na drugi Bayern imaat TAC 79 isto kako Parma se napraeni , NE MI SE VERUVA koj degeni se japancive !Мислам дека тоа се гледат по позициите.