А
Анноун
Гостин
Кај можам да купам денеска (Недела) А0 формат хартија во Скопјево ?
За хемикалии види ми го потписот. Има таму и начини за набавка и за производство во домашни услови, па како љубиш така прај. Нека не те лажат дека од интернет се нарачува, пакетот ќе ти го конфискуваат на царина а после во станица ќе треба да објасниш зошто си нарачувал компонента за експлозив.Мала помош ќе ве молам, дали сте виделе кај нас лажички за мерење (measuring teaspoons set) и дали знаете дали и во која замјоделска аптека има KNO3 - Potassium Nitrate и KH2PO4 - Monopotassium phosphate ми тебаат за ѓубриво на аквариумски растенија. Течностите што се продаваат по петшоповите се изгор а ова е исто само што е мнгу поекономично. Фала
40-50 денари за цел комплет. Во одделот за кујнски прибор, лила боја се од проѕирна ПВЦ пластика. Ги имам, одлично вршат работа.Фала ти многу баш ќе проверам во Џамбо, не е проблем и пластични ќе завршат работа, побитна ми е големината (од 1/16 па нагоре). Да не знаеш цена отприлика?
5.11 Како бренд го носи hitec карши рамстор во зградите долуВакви ракавици?
![]()
![]()
има во златари или парфимерии,даваат на точење...ама не е оригиналИма ли негде во скопјево да се продаваат парфеми на точење од познативе брендови ?
Провери во Тинекс, јас ги имам гледано лажичињата во делот кај што продаваат шољи, чинии за сервирање, пластични кутии за замрзнување и сл.Лажички нема во Џамбобев денес