Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Во влезот на ГТЦ провери мислам дека има или во Impact Shop незнам точно да не те лажам .
--- надополнето: 19 декември 2012 во 17:54 ---
http://images.askmen.com/fashion/grooming/1255100346_acqua-di-gio_1.jpg
Знае ли некој колку пари е парфемов за поклон ми е и дали го има во нашите парфимерии ?
Не знам колку пари е, го има во сите парфимерии, а најевтин веројатно е во Cosmo.

Мала помош ќе ве молам, дали сте виделе кај нас лажички за мерење (measuring teaspoons set) и дали знаете дали и во која замјоделска аптека има KNO3 - Potassium Nitrate и KH2PO4 - Monopotassium phosphate ми тебаат за ѓубриво на аквариумски растенија. Течностите што се продаваат по петшоповите се изгор а ова е исто само што е мнгу поекономично. Фала

Attachments

• 15634-1measuring_spoons.jpg
    15634-1measuring_spoons.jpg
    44,9 KB · Прегледи: 7
Принтање слика/текст на дуксер? По можност да е со нивни дуксер.

Принтање слика/текст на дуксер? По можност да е со нивни дуксер.
Не знам за дуксери, али у Ultra Design Shop принтаат маици. Можеш да прашаш за дуксери, али не гледам зашто не би принтале и на тоа.

Повторно ке прашам печатење флаери негде во Скопје ?

Мала помош ќе ве молам, дали сте виделе кај нас лажички за мерење (measuring teaspoons set) и дали знаете дали и во која замјоделска аптека има KNO3 - Potassium Nitrate и KH2PO4 - Monopotassium phosphate ми тебаат за ѓубриво на аквариумски растенија. Течностите што се продаваат по петшоповите се изгор а ова е исто само што е мнгу поекономично. Фала
Лажички нема шанси да најдеш во МК. Само кај кинези. За хемикалииве треба директно да прашаш дали има. Ако нема само ибеј. Можам да нарачам ако сакаш на твоја адреса.

Лажички нема шанси да најдеш во МК. Само кај кинези. За хемикалииве треба директно да прашаш дали има. Ако нема само ибеј. Можам да нарачам ако сакаш на твоја адреса.

Неверувам дека во Македонија ќе можеш да внесеш KNO3 од надвор (високо заппалив e), мислам дека овде имаат (само што го најдов сајтот) утре ќе се јавам па ако ве интересира ќе ве информирам дали е тоа истото што го барам.

http://www.maganmak.com.mk/index.php?option=com_content&view=category&id=45&Itemid=163

Сепак фала!

Неверувам дека во Македонија ќе можеш да внесеш KNO3 од надвор (високо заппалив e), мислам дека овде имаат (само што го најдов сајтот) утре ќе се јавам па ако ве интересира ќе ве информирам дали е тоа истото што го барам.

http://www.maganmak.com.mk/index.php?option=com_content&view=category&id=45&Itemid=163

Сепак фала!
Лажичиве само тука. За хемикалииве пиши дали можеш да ги најдеш во МК. Ако ти треба помош за да ги нарачаш лажичкиве пиши пп.

Лажичиве само тука. За хемикалииве пиши дали можеш да ги најдеш во МК. Ако ти треба помош за да ги нарачаш лажичкиве пиши пп.
за колку време би стигнала порачката (за лажичките)?

Лажички за мерење има во Џамбо, ама пластични се, не знам дал ќе ти завршат работа. Можеш да провериш и во Коин Каза, можно е да има, иако таму е скапо

Лажички за мерење има во Џамбо, ама пластични се, не знам дал ќе ти завршат работа. Можеш да провериш и во Коин Каза, можно е да има, иако таму е скапо

Фала ти многу баш ќе проверам во Џамбо, не е проблем и пластични ќе завршат работа :) , побитна ми е големината (од 1/16 па нагоре). Да не знаеш цена отприлика?

63107_500244816674057_328628627_n.jpg

Машки шал од прилика ваков по голем да е низ скопјето ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom