- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Јас ќе те држам за збор.
Јас ќе те држам за збор.
Не сум јас Албанец па да бидам само едно делче од големиот ваш Шќипри Етнике Колектив .......... јас сум Македонец, а размислувањата ми се индивидуални/индивидуалистички, како и на повеќето други Македонци и останати !Ne koristish takvi zborovi a pravish pogolemi grevovi stavajki se i seshte vo kolektiv........
i NE E TAKA............
--- надополнето: 21 декември 2012 во 19:06 ---
Мисли што сакаш, ме обвинуваш мене дека сум дел од голем колектив а себеси не се препознаваш........Не сум јас Албанец па да бидам само едно делче од големиот ваш Шќипри Етнике Колектив .......... јас сум Македонец, а размислувањата ми се индивидуални/индивидуалистички, како и на повеќето други Македонци и останати !
Мисли што сакаш, ме обвинуваш мене дека сум дел од голем колектив а себеси не се препознаваш........
Ова со Шќипри етнике ти е чиста медиумска пропаганда, чист обид за лепење етикета, чист обид на соседите албанците да ги дискредитираат на секаков начин, прво со екстремни исламисти сега со екстремни националисти кои сакаат територии во 21 век..........
Ти самиот си или дел од манипулираниот народ кој воопшто верува во таков процес, или свесно или несвесно си генератор на тие предрасуди за истиот процес........
Чекај сега јас никаде не сум напишал до сега дека Албанците сите 100% се Исламисти/Вахабисти, зарем не приметуваш дека цело време го напаѓам исклучиво Албанскиот Национализам, не мешам вери такви работи !Мисли што сакаш, ме обвинуваш мене дека сум дел од голем колектив а себеси не се препознаваш........
Ова со Шќипри етнике ти е чиста медиумска пропаганда, чист обид за лепење етикета, чист обид на соседите албанците да ги дискредитираат на секаков начин, прво со екстремни исламисти сега со екстремни националисти кои сакаат територии во 21 век..........
Ти самиот си или дел од манипулираниот народ кој воопшто верува во таков процес, или свесно или несвесно си генератор на тие предрасуди за истиот процес........
Erm....
........
Исто ја слушнавме изјавата на оној главниот оџа во ИВЗ, по истиот повод. И на Тачи пред некое време, и на брат му од Косово - Тачи Сениор, и на Али Ахмети и вака можам да ги редам ехееее ...Erm...
Ние исто така, имаме интернет и телевизија и ја слушнавме изјавата на главниот Албанец (Бериша) по повод денот на знамето.
Чекај сега јас никаде не сум напишал до сега дека Албанците сите 100% се Исламисти/Вахабисти, зарем не приметуваш дека цело време го напаѓам исклучиво Албанскиот Национализам, не мешам вери такви работи !
Б.Т.В. Албанците се Атеисти повеќето, а токму Албанците Атеисти се најголемите пропагатори на идејата Шќипри Етнике(малкумина на форумов го знаат тоа) ........ Исламот го користите само како маска/параван за побрзо стигање до целта, а целта ви е да погодам од прв пат Шќипри Етнике, инаку ве заболе вас за верата ........ вашата битка е исклучиво за територии, какви права, какви вери какви бакрачи .............. па деца Албанчиња од 5 год. сонуваат за Шќипри Етнике, па што ќе правиме муабет за тие повозрасните ...........
Абе постирај ја таа изјава на Бериша каде вели дека ние се бориме за Голема Албанија!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erm...
Ние исто така, имаме интернет и телевизија и ја слушнавме изјавата на главниот Албанец (Бериша) по повод денот на знамето.
Да, а ние сме од вчера и демек не знаеме кои се начините на говор во дипломатијата, као да може било кој политичар во светот да даде изјава од таков карактер како што ти кажа...Абе постирај ја таа изјава на Бериша каде вели дека ние се бориме за Голема Албанија!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znaete li vie uopste sto e islam, sto e radikalen islam.Радикалниот исламизам е длабоко навлезен во Македонија.
Тепањето, заплашувањето на Македонците и останатите христијани по автобуси и на улици како средство за ширење страв и верско-етничка омраза со намера (верските насилници) да извршат верско чистење на Македонците и другите христијани од Скопје и проширување на исламистичките територии е џихад- краен стадиум на радикалниот исламизам.
Џихадистички гнасен чин беше и убиството на Македонците на Велигден.
Od dnoto na dusata im go posakuvam ova i jas za novata 2013.Уште еднаш ја користам оваа прилика, во новата 2013-та, да им пожелам на форумџиите кои дадоа на подршка на протестите за ослободување на овие, да им се случи истото на нив или на нивна фамилија.
побарај на гугл `ши п та рс ки протест` ехеј кајгана шо вакаOd dnoto na dusata im go posakuvam ova i jas za novata 2013.