21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Сакате крај на свет? Замислете си дека немате мобилен и интернет.. :sneaky:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.593
епа лесно ти е тебе, си начекал вулкани, ерупција... јас налетав на некоја шума, ама реков остави нека замрзнит, ама на несечени не одам.
Убо вака темава шо се вика Полова инвазија... да си ги кажиме деталите во врска со половиве органи.
Ќути, сабајле толку се радував дека ќе иам пар DD, дека нема да треба да се молам за цицка и сјебаа Маиве. Пак со к*рот во раце останав.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ќути, сабајле толку се радував дека ќе иам пар DD, дека нема да треба да се молам за цицка и сјебаа Маиве. Пак со к*рот во раце останав.
Ти си последниот мохиканец кој верувал во маите :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.313
Поени од реакции
3.102
Ova veke i jas se prasuvam nekolku godini, najveke se nerviram sto nekoj moj bliski luge nemozam da gi nasteluvam na visoka frekfencija, bidejki za ovoj skok se custvuvam kompletno spremen no koj znae moze i da ne se transformiram. Spored mojte najnovi istrazuvanja sto gi napraviv, veke imam soznanija deka postojat ogromen broj na gosti koj sto se dojdeni bas nanasta planeta za da pomognat na site vo transformacijata. Tie gosti veke izveduvaat probi i ke bidat na site kraista taka da oni sto ke bidat zaglaveni u megu portali ke go slusaat nivniot povik za pomos i ke doagaat bas tamu kade sto e potrebno za da mozat da napravat balans i da pomognat da se transformira sekoj sto ke bide zaglaven. Vo prviot moment ke se transformiraat nekade okolu 1/3 ili priblizno 2milijardi. no sega za sega nikoj ne znae tocna brojka u momentov kolku ke bidat zaglaveni i spaseni, a kolku ke ostanat vo 3d odnosno nema da se kacat na brodot. Tie sto ke ostanat vo 3d kade i da bidat preseleni ke treba da se ragaat onolku pati kolku sto e potrebno pak vo cel toj ciklus se dodeka ne diplomiraat za 4d

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Абе тие Маите ќе го јадат стапот утре...јас познавам 3,4, Маја шо се викаат, полово да платат за половава инвазија шо ја предвидуваа. Како шо ми е замрзнат, има да го лижат дур не се стопи.
Да се подсетиме- на повисоките места, снег и на уште повисоките мраз, до утре вечер.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.991
Чекајте бе уште е 21ви :D Па и 22ти ко ќе дојди кај нас во Америка уште ќе биди 21ви. Има време. :coffee:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ииииииии ............. бидна крај на светот или ...............
Ја сам го криел денес на подрума и ништа не га знам како је на-двор ............... :vozbud:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ииииииии ............. бидна крај на светот или ...............
Ја сам го криел денес на подрума и ништа не га знам како је на-двор ............... :vozbud:
Не се секирај Македонецот е како лебарка и атомска да фрлат ќе преживееме :D ние сме нели арМаг(к)едонот :LOL:

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.048
После вчера најавената химна на чак норис за на 22 12 2012 "Добро јутро никоме" ,најновите информации викаат дека хит ке му била "Сви су ту као некада" oд истата пејачка :pos:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
ете помина 21 декември......епа ајде малку да се насмееме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom