Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Bitch please. Керол од Њукасл а не овој нашиот. Прашај ги Dekio7 и Џони Вајсмилер кој беше меѓу најдобрите стелци изминатата сезона во Битола :icon_lol: Да не се фалам ама немав утакмица испод 3 гола. Едино на една 2 шо дадов. Асистенции послабо. Од вкупно 5те на кои се сеќавам 1 беше на претпоследната утакмица и тоа баш на Деви Ангел за неговиот прв гол во кариерата а другите 4 на последната утакмица од кои 3 кон Декио :coffee:
Рачунај сега 38 утакмици барем по 3 да давам тоа ти се мнооооооогу погодоци

Сега не споредвај баби жаби:D..DeviAngel е Киелини а Киелини ретко се уфрла во напад:D..е сега од следниот пат ќе те викам според твојот омилен напаѓач односно твојата икона Марио ГОМЕЗ:D

Ко што си ја наредил работава, може евентуално и ние ќе стигнеме да поиграме за Ливерпул

Ја најистурен напаѓач, Rosemberg ти ќе бидеш полушпиц и одма зад мене ќе играш, Eric J. Biafranić деструктивец ќе биде на специјални дерби средби, the_kop со Peja989 крила, superstarpizza искусен центар-бек како Карагер ќе формира партнерство со Scouser88, Ranomi плејмејкер нешто пред деструктивецот, а фул бекови kazioX и intro, додека olaf ќе ги покаже способностите на голот. Стратешки прикажано тоа би изгледало вака:

181212133928.png

Менаџер: Pravnice, со помошниците и играч/тренери како мотивациониот тренер Dekio7, stormspeaker, Steve-G, vaneto, Lfc_maan, LuisSuarez07, SomeoNe! gaberco и Liverpool_4ever

Gojak YNWA ќе биде деструткивецот што ќе ротира, така изнервирано човече ми делува, има да ги сече сите.

И по иницијација на полушпицот (воедно асистентот на менаџерот) kjara и LiverBird ќе бидат физиотерапевтките.

Технички директор: S.L.

Газда: Ливерпул

:)

ќе докажам дека не сум за на клупа !! :D:D:D

Rosemberg само за тренер .. духот го има. пцуењето е тука ..

Ти и екипата што е на клупа, ако сакате да влезете у прв тим, почесто пишувајте у фан клубов ;)

Deal ;)

Иначе со статистиката шо ја правиш за премиер лига , да ти се понудам за помош. Јас играм само премиер ( само таа ја пратам ) .. минатата недела 2500 земав .. у саботата 800 ден. добар сум :P

Deal ;)

Иначе со статистиката шо ја правиш за премиер лига , да ти се понудам за помош. Јас играм само премиер ( само таа ја пратам ) .. минатата недела 2500 земав .. у саботата 800 ден. добар сум :P
Ете така, гледаш како може да се биде поактивен :) Викендов примарно разгледувам 6 утакмици од кои 5 ми се добри коефициенти со двојна шанса: Виган - Арсенал 1X, Саутемптон - Сандерленд 1, Њукасл - КПР X2, ВБА - Норич X2, Свонси - Manure 1X и Челзи - Вила X2.

Првата ми е најризична со оглед на катастрофалната форма на Виган, и претходниот натпревар на Арсенал. Втората ми се допаѓаше коефициентот 2.00, па главно затоа би ја играл, плус што Гастон Рамирез најверојатно стартер ќе биде бидејќи Лаљана е повреден, а Сандерленд се дупки на гости. Третата се одразува на лошата форма на Њукасл и мотивацијата на КПР по првата победа сезонава. Четвртата исто така лоша форма на ВБА и одлична форма на Норич. Петтава е чисто на навивачка база, а за последнава сум бајаги несигурен пошто и двете екипи се доста неконстанти. Али имам време до петок да мислам.

Па сподели мислење :)

П.с: Вака играно, со уплата 50 добивка е 3400, али се мислам и дали да играм систем 5/6.

Сега не споредвај баби жаби:D..DeviAngel е Киелини а Киелини ретко се уфрла во напад:D..е сега од следниот пат ќе те викам според твојот омилен напаѓач односно твојата икона Марио ГОМЕЗ:D
Преферирам box to box можеби Маркизио или ај кога веќе дефанзивец Бонучи таман тој напред оди и се движи ко напаѓач :)

Преферирам box to box можеби Маркизио или ај кога веќе дефанзивец Бонучи таман тој напред оди и се движи ко напаѓач :)

лажеш курво

Ете така, гледаш како може да се биде поактивен :) Викендов примарно разгледувам 6 утакмици од кои 5 ми се добри коефициенти со двојна шанса: Виган - Арсенал 1X, Саутемптон - Сандерленд 1, Њукасл - КПР X2, ВБА - Норич X2, Свонси - Manure 1X и Челзи - Вила X2.

Првата ми е најризична со оглед на катастрофалната форма на Виган, и претходниот натпревар на Арсенал. Втората ми се допаѓаше коефициентот 2.00, па главно затоа би ја играл, плус што Гастон Рамирез најверојатно стартер ќе биде бидејќи Лаљана е повреден, а Сандерленд се дупки на гости. Третата се одразува на лошата форма на Њукасл и мотивацијата на КПР по првата победа сезонава. Четвртата исто така лоша форма на ВБА и одлична форма на Норич. Петтава е чисто на навивачка база, а за последнава сум бајаги несигурен пошто и двете екипи се доста неконстанти. Али имам време до петок да мислам.

П.с: Вака играно, со уплата 50 добивка е 3400, али се мислам и дали да играм систем 5/6.

Виган - Арсенал нема промашај за ГГ3+ ( над 2 коеф. ќе има сигурно ) Виган со нивната формација 3-4-3 , имаат добар напад ..3ца напред Ди Санто , Коне и како се викаше третиот не знам :D му даваат гол на Арсенал 90% .. и така тие имаат смешна одбрана , киксери упмм. А Арсенал си е Арсенал :)
Саутемптон се согласувам за 1 . Сандерленд се во очајна форма.
Њукасл исто одличен тип ;)
ВБА - Норич не би ја типувал. Ги гледав со Вест Хем .. нашиов Горан изигра многу јака одбрана, Олсон им е добар .. добри се назад. Лонг е одличен .. не му успеа да даде гол со Вест Хем. Редно е да тепаат а и редно e Норич да губи.
Свонси - Мануре .. од такво фанско типуење многу пари иам изгубено искрено. :D
Челси ти е 1 .. нема тука шанса за А Вила. Им се погоди со нас .. Бенитез не освои трофеј у Јапонија сеа ќе ги здрви овие. :D

Најсигурни од Премиер за викендов ми се : Виган - Арсенал ГГ3+ , Ман Сити - Рединг 1-1 , Њукасл - КПР X2 , и Тотенхем - Стоук мислам дека нема промашај 0-2 гола. Тотенхем дома минато коло едвај на Свонси му даде еден гол.. и тоа Вертоген. имајки предвид дека Свонси и не е дефанзивна екипа. а сега со Стоук , со тие копуци назад .. нема минење :)

Сити можеш и тип 2>1 ( 1.90 ) знаејќи дека у прво полувреме порезервирано играат 1-0 поведуваат .. после у 2ро демолираат :)

Коефициенти не знам. Одприлика нека бидат .. Виган ГГ3+ 2.1 , Сити 1-1 1.5 , КПР X2 1.4 , Тотенхем 0-2 1.7

Вкупен коеф. 7.4
Јас му ставам 200 ден. = 1500 ден :D

На друго ливче би ги пуштил и Норич чиста 2-ка, и Јунајтед чист Х. Другото не би менувал, можеби Челси, посигурно за GG3+.

Јас се извинувам што ќе одам офтопик, ама Стариџ и Инс се многу блиску до потпис со нас (12 и 6м), посебно првиов кој наводно само заради лошите временски услови вчера не допатувал во Мелвуд за лекарски прегледи и тоа би требало да се случи денес....искрено го имам гледано Инс неколку пати и има голем,голем потенцијал кој ако го искористи како треба ќе биде дефинитивно едно од најдобрите крила на островот за сезона-две, а за Стариџ се знае голем дриблер, кој има и добар финиш.....

Јас се извинувам што ќе одам офтопик, ама Стариџ и Инс се многу блиску до потпис со нас (12 и 6м), посебно првиов кој наводно само заради лошите временски услови вчера не допатувал во Мелвуд за лекарски прегледи и тоа би требало да се случи денес....искрено го имам гледано Инс неколку пати и има голем,голем потенцијал кој ако го искористи како треба ќе биде дефинитивно едно од најдобрите крила на островот за сезона-две, а за Стариџ се знае голем дриблер, кој има и добар финиш.....

Брат, до некаде е подобро нЕшто одколку нИшто....ама па преку куров од таленти и потенцијали за неколку години. Се напињам ебате, 2 години сме без класична деветка во екипа....куров ми, ни Стариџ ќе биде таа, уште помалку Инс. Ебате акмаците....!!!

http://www1.skysports.com/football/...ndan-Rodgers-to-rest-teenager-Raheem-Sterling
Стерлинг и Ален ќе бидат одморени за наредната утакмица....
http://www.youtube.com/watch?v=PiHWnfz9CpI
Еве и видео за Инс, се гледа оти има одличен pace и добар шут и добар е во 1 на 1 ситуациите, несомнено има голем потенцијал.....
--- надополнето: 19 декември 2012 во 12:27 ---
Брат, до некаде е подобро нЕшто одколку нИшто....ама па преку куров од таленти и потенцијали за неколку години. Се напињам ебате, 2 години сме без класична деветка во екипа....куров ми, ни Стариџ ќе биде таа, уште помалку Инс. Ебате акмаците....!!!
Искрено очекував оти Роџерс ќе бара класична 9ка зимава, пошто во неговата тактика лани во Свонси имаше централен напаѓач и тоа корпулентен и со добар осет за гол (Дени Греем) и искрено ме зачуди што зема двајца "дриблери"....но којзнае можи и нема баш расположливи "9ki" зимава, да ќе речите Хунтелар,Љоренте ама можи тие не се достапни за кај нас, како што кажа боље ишта него ништа колку толку со двајцава ќе се закрпиме па на лето ќе се купува класична 9ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom