Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
кога веќе спомнуваш листа онака ме интересира кој е прв најдобар пост на кајгана на сите времиња??..втор??..трет??..ме интересира што имаат напишано за да ја имаат таа привилегија за најдобри постовиУште 5 лајка му фалат за да биде 7 на ол-тајм листата на кајгана
Џони бе...кога веќе спомнуваш листа онака ме интересира кој е прв најдобар пост на кајгана на сите времиња??..втор??..трет??..ме интересира што имаат напишано за да ја имаат таа привилегија за најдобри постови
На Роналдо да му се суди поради тоа што не го прегрна пич инвејдерот. Fucking disgrace. Говно од играч. МЕСИИИИ <8Еве нешто поинтересно
Pitch invader was same as in CL game Borussia Dortmund vs Real Madrid earlier this season
Многу напнат си нешто бе дечко, гледам и низ другите теми се рчкашНа Роналдо да му се суди поради тоа што не го прегрна пич инвејдерот. Fucking disgrace. Говно од играч. МЕСИИИИ <8
У ПМС бев вчера мораше така. Доколку поентата не ти беше за тоа кој го гушна пич инвејдерот тогаш се извинувам. Ако не, постот погоре.Многу напнат си нешто бе дечко, гледам и низ другите теми се рчкаш
Да, сега само една екипа се бориИ после некои викаа досадна била лигава само 2 екипи се бореле за титула
Оваа изјава му е од 2009та(и насловната е од тогаш).