nE0n1nja
Eat nerds get shredded
Отиде ...
За 2000 ја даде? Штета, овие full refund давале, да знае друг некој ако сака да ја врати не ја продавајте одете на линкот погоре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отиде ...

за 1500 ...јебига ....мувлар сум шо да праам![]()

А само што си реков ај ќе му ја купам на тој од кајгана што ја нудеше за 2000 (оти многу ми е 3000 :S ) и ти го барам никот по топиков и .... си ја продалза 1500 ...јебига ....мувлар сум шо да праам![]()

Јас ја шиткам за 2000 ден (Digital Copy) да си знаеш. =)А само што си реков ај ќе му ја купам на тој од кајгана што ја нудеше за 2000 (оти многу ми е 3000 :S ) и ти го барам никот по топиков и .... си ја продал
Ако продава некој друг за поефтино од оргиналот нека пише ве молам, можам преку paypal и на рака или на сметка.
Гледам по форумиве мењаваат GW2 за LoL акаунти ама никој не сака на East у пм.
Мене играва ми е една од најизрелаксираните, нај ужувачки gameing искуства што сум ги имал. Тоа штого очекував од играва тоа го добив, ја играм споро и со комплетно уживање. Има уште некои ситници кои треба да ги средат ама со тек на време се ќе си дојде на свое место, генерално за мене играва е право освежување.
. Него, да не имаш у план леџендари да крафташ? Тwilight e страва! 
Коа ќе фатам 80ка ќе му ја мислам на тоа, практично тоа е до некаде endgame, сега за сега само сакам да истражувам и да си фаќам levels.

Конечно и јас ја купив, за 30$, од прилика 1500 ден. Иначе фала на понудата.Јас ја шиткам за 2000 ден (Digital Copy) да си знаеш. =)
Ј
Конечно и јас ја купив, за 30$, од прилика 1500 ден. Иначе фала на понудата.
Да не планираат продолжение (expansion) да прават? хаха па bad luck да не испаднам.
Од каде ја купи за толку евтиноЈ
Конечно и јас ја купив, за 30$, од прилика 1500 ден. Иначе фала на понудата.
Да не планираат продолжение (expansion) да прават? хаха па bad luck да не испаднам.