Guild Wars 2

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување
Da ne znae nekoj dali mozam da ja teram na medium 1280x1024 so g540 4gb ram i 8800gt otidov can you run it fail mi otide radi procesorot a pise pa nad minimumot e xD ako znae nekoj neka pise ;)

Windows® Minimum System Requirements
  • Windows® XP Service Pack 2 or better
  • Intel® Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3 OR AMD Athlon 64 X2, or better
  • 2 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® 7800, ATI X1800, Intel HD 3000, or better (256 MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
  • 25 GB available HDD space
  • Broadband Internet connection
  • Keyboard and mouse
Celeron е тој процесор? У секој случај jа мислам дека ќе вози :)

Windows® Minimum System Requirements
  • Windows® XP Service Pack 2 or better
  • Intel® Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3 OR AMD Athlon 64 X2, or better
  • 2 GB RAM
  • NVIDIA® GeForce® 7800, ATI X1800, Intel HD 3000, or better (256 MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
  • 25 GB available HDD space
  • Broadband Internet connection
  • Keyboard and mouse
Celeron е тој процесор? У секој случај jа мислам дека ќе вози :)

od novive celeron bolje e core 2 duo i x2 250 vo gaming nekoi clenovi mi rekoa ;) xD

Da ne znae nekoj dali mozam da ja teram na medium 1280x1024 so g540 4gb ram i 8800gt otidov can you run it fail mi otide radi procesorot a pise pa nad minimumot e xD ako znae nekoj neka pise ;)
не верувај баш баш на тој сајт. Повеќе е комерцијален - односно знае на места каде што ќе го поминеш тестот (кога си на граница посебно) да ти даде како резултат fail за после тоа да ти даде "препораки" со што да го замениш тој дел..
:)

не верувај баш баш на тој сајт. Повеќе е комерцијален - односно знае на места каде што ќе го поминеш тестот (кога си на граница посебно) да ти даде како резултат fail за после тоа да ти даде "препораки" со што да го замениш тој дел..
:)

Bas taka bese a pisuva 2.0ghz mojov e 2.5 pa se mislam dali da ja ziam :) ako daam kes pa da necini dzabe sum ja kupil xd

Не, можеш да побараш refund, и ти ги враќаат парите.

Citam od preska edni vikaat neam gajle so dual core drugi vikaat nikako dual core za WvWvW
neznam dali e tocno :) edno so pisuvaat ilidrugi :) nema nekoj od vas neso ko free passs 4-5 dena da prboam dali ke ide pa da znam so da praam :) xD

Citam od preska edni vikaat neam gajle so dual core drugi vikaat nikako dual core za WvWvW
neznam dali e tocno :) edno so pisuvaat ilidrugi :) nema nekoj od vas neso ko free passs 4-5 dena da prboam dali ke ide pa da znam so da praam :) xD

Ти пишав во инбокс дека за пве ќе немаш проблем на лоу сетингс,а на ВВВ не ни пробувај да влегуваш со таа конфигурација во прајм тајм,пошто 160 души има на 1 мапа.

Ти пишав во инбокс дека за пве ќе немаш проблем на лоу сетингс,а на ВВВ не ни пробувај да влегуваш со таа конфигурација во прајм тајм,пошто 160 души има на 1 мапа.

Fala mn xD
--- надополнето: 17 декември 2012 во 19:10 ---
Thank you again for contacting NCsoft Technical Support.

After reviewing the details of your PC's configuration, your PC does not meet the minimum specifications to play Guild Wars 2 as intended. Specifically, your system's Intel Celeron CPU G540 does not conform to the required minimum specifications. Here are the Guild Wars 2 system requirements:

Minimum System Specifications:

Windows XP Service Pack 2 or better
Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2, or better
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7800, ATI X1800, Intel HD 3000, or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
25 GB available HDD space
Broadband Internet connection
Keyboard and mouse

Note: Due to potential changes, system requirements may change over time and you may be required to upgrade your current system (or obtain a new system) to continue to play the game.

If you also have another computer in mind or a compatible graphics card with your current system, link us to a website where it's being sold, and we can inform you if it will support Guild Wars 2 or not.

If you were to increase your RAM to about 4 GBs and update your NVIDIA drivers, you may be able to play on low settings since your CPU is 2.5 GHz and it's dual-core, but you may only get low settings. The only issue is we can't support this configuration.

Let us know if you have any other questions or concerns.

eve go pismoto so mi stigna od ncsoft ;) mi rekoa deka nema da mozam pa neli g540 e bolje od tie core2duo e7400 e6xxxx sandy bridge xD e :)

Fenix955 па еве ти рекле ако накачиш рам можда ќе моеш на Lowest, али Сергиус добро кажа WvWvW не очекувај да играш, а и на world евенти со огромни босови тешко дека ќе можеш да учествуваш. Чкарт се Целерон, aко ти е двојадрен, едноставно е слаб.

Fenix955 па еве ти рекле ако накачиш рам можда ќе моеш на Lowest, али Сергиус добро кажа WvWvW не очекувај да играш, а и на world евенти со огромни босови тешко дека ќе можеш да учествуваш. Чкарт се Целерон, aко ти е двојадрен, едноставно е слаб.

da de ;) toa e samo so go zemav pred 2-3 meseca mi crkna stariot ponataka ke praime neso xD moze i5 ako iam kes i nova graficka ;) xD fala

абе нешто приватен сервер да не има за gw 2

Хммм тешко, не верувам дека има, пошто е Buy2Play, практично е бесплатна штом еднаш ќе ја купиш, така да не верувам дека ќе им се исплати да одржаваат приватни сервери..

хмм некако да се направи фрее акк или да даваат фрии аккаунти овие пто ја рпават играта да не има,дека многу сакам да ја играм ама неам пари за такви работи :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom