Не сум многу по отварање теми, а и мислам дека не би имало моментално што многу да се дискутира бидејќи 90 посто од филмовите ги немаOtvori tema, za preglednost I komentiranje.
Колку му даваш ти ја плус 2 му давам... заради убавицава Марион не за друго .grande-juve го гледав Rust and Bone, просечен филм е, добра идеја ама многу лошо изведен. Не е интересен за гледање, за тепање време, ако и толку...
Не можев никако да го копирам а мислев гиф е.Обичнио постер си го клал имат и моушн
http://worstpreviews.com/images/headlines/temp/wolverine_poster.html
uaaaaaauuuuu
не знам шо им е со ова сивилово на постериве...нова мода...Волверин Рајзес
Зш му дигнаа невиден хајп а искочи - просек, ништо ново/посебно/WOW итн...Me предомислува Ио, уште не ми е гледан Rust and Bone, ама зошто олкав хејт кон Looper? :O
Одлично филмче, и мене ко VLJ, ми се допадна, повеќе од доста.
Pa sto se zamaras so trejleri, intervjua, reklami.. koga ti unistuvaat filmovi?Зш му дигнаа невиден хајп а искочи - просек, ништо ново/посебно/WOW итн...
не си го уништив филмот, не ни мислев да го гледам не ми беше на вочлист ама сите почнаа да го зборат па идеш на ИМДБ, Метакритик му лупнале 8, 8.5....Што беше оригинално у филмов, тајм травелотPa sto se zamaras so trejleri, intervjua, reklami.. koga ti unistuvaat filmovi?
Jas edinstveno znaev deka Gordon ke bide mlada verzija na Bruce. Tolku. Ni review, ni slika.. nisto nemav videno.
Pa prijatno me iznenadi, od izgledot/glumata, tenzijata, serioznosta, originalnosta.. ja bi rekol nadprosek, duri do 7ka, bez problem.
Iskreno, jas uste neznam so ocena ima na imdb I slicnite. Koga site zborat film ja go zimam samo kako preporaka, bez rezerva. Pa sam si go ocenuvam.не си го уништив филмот, не ни мислев да го гледам не ми беше на вочлист ама сите почнаа да го зборат па идеш на ИМДБ, Метакритик му лупнале 8, 8.5....Што беше оригинално у филмов, тајм травелот
Не викам дека е губење време, може да го изгледаш онака, ама не очекувај да видиш нешто посебно. Во споредба со филмови кои беа номинирани изминативе години мислам дека е многу слаб. Од таа идеја можеа да направат многу подобра приказна.Me предомислува Ио, уште не ми е гледан Rust and Bone