Ставре од Швицарска
Желба по титула :D

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри нокти ,држи ... ти ја признавам
Топ е реалната изјава иначе. Не треба да им се стави у глава дека ако стигнат до 4то треба да прекинат да играат и да не се надеваат на повисоко. И Кени коа го прашаа дали е задоволен што откако дошол он, тимот скокнал од 13то до 5то место, па он кажа "не, сакам да бидам прв"Skysports:
Brendan Rodgers aims for second place finish.
Малку е изваддена од контекст ама![]()
Баш мене ми се свиѓа ова, зошто? Сака да даде дознаење оти Ливерпул треба да се врати на врвот на Англија и оти 4то место не е задоволително (секако не сезонава туку сезоните кои претстојат), смачено ми е од тој лузерски менталитет, како што кажав пред натпреварот со Вест Хем, ЛИВЕРПУЛ МОРА НА СЕКОЈ НАТПРЕВАР ДА ОДИ НА ПОБЕДАРоџерс бе
До вчера плачеше како немал услови за топ 4, сега победивме две утакмици со ред и ајде втор сакал да завршиАко стварно го изјавил ова треба да си ги провери апчињата
ПовелелеБаш мене ми се свиѓа ова, зошто? Сака да даде дознаење оти Ливерпул треба да се врати на врвот на Англија и оти 4то место не е задоволително (секако не сезонава туку сезоните кои претстојат), смачено ми е од тој лузерски менталитет, како што кажав пред натпреварот со Вест Хем, ЛИВЕРПУЛ МОРА НА СЕКОЈ НАТПРЕВАР ДА ОДИ НА ПОБЕДА
П.С. Дајте линкови за натпреварот
Зошто ни е Шахин??? И без него супер ни одиЗошто Сахин не е ниту на клупа? Повреден е?