Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
28062_556826960998111_1167285880_n.jpg
сигурно ја добиваме утре :D

Skysports:
Brendan Rodgers aims for second place finish.

Малку е изваддена од контекст ама :pos:

Skysports:
Brendan Rodgers aims for second place finish.

Малку е изваддена од контекст ама :pos:
Топ е реалната изјава иначе. Не треба да им се стави у глава дека ако стигнат до 4то треба да прекинат да играат и да не се надеваат на повисоко. И Кени коа го прашаа дали е задоволен што откако дошол он, тимот скокнал од 13то до 5то место, па он кажа "не, сакам да бидам прв" :)

Роџерс бе :pos::pos:
До вчера плачеше како немал услови за топ 4, сега победивме две утакмици со ред и ајде втор сакал да заврши :ROFLMAO: Ако стварно го изјавил ова треба да си ги провери апчињата
Баш мене ми се свиѓа ова, зошто? Сака да даде дознаење оти Ливерпул треба да се врати на врвот на Англија и оти 4то место не е задоволително (секако не сезонава туку сезоните кои претстојат), смачено ми е од тој лузерски менталитет, како што кажав пред натпреварот со Вест Хем, ЛИВЕРПУЛ МОРА НА СЕКОЈ НАТПРЕВАР ДА ОДИ НА ПОБЕДА

П.С. Дајте линкови за натпреварот

Баш мене ми се свиѓа ова, зошто? Сака да даде дознаење оти Ливерпул треба да се врати на врвот на Англија и оти 4то место не е задоволително (секако не сезонава туку сезоните кои претстојат), смачено ми е од тој лузерски менталитет, како што кажав пред натпреварот со Вест Хем, ЛИВЕРПУЛ МОРА НА СЕКОЈ НАТПРЕВАР ДА ОДИ НА ПОБЕДА

П.С. Дајте линкови за натпреварот
Повелеле
И уште

dragonsky изглеа те заебав. Роџерс у последен момент му текнало сепак да го игра Стерлинг... јебига...

Топ 2 финиш а? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Блиску сме до топ 4 а? :pos::pos:
Суарез, Шелви и Џерард треба да се обесат ако не ја добиеме оваа а со оглед на тоа што пресврт немаме направено од лани тоа тешко. А од два гола разлика пресврт не знам последен пат кога сме направиле во ПЛ. Со Сити можеби 2008/09???
--- надополнето: 15 декември 2012 во 16:38 ---
Зошто Сахин не е ниту на клупа? Повреден е?
Зошто ни е Шахин??? И без него супер ни оди

хахахахахахах !! на голот има некој?
Даунинг онака подобар од обично .. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom