Doctor Who

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Ја обожавам 5та сезона...посебно Ејми и целата мистериозност околу Ривер(и покрај тоа што знам која е и што е). 10/10

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Of Radiohead he said: "They've been a real influence on my imaginative mind. I can muddle through 'High And Dry' on the guitar, although I'm actually better on the piano. I asked for a piano in the TARDIS, but it hasn't happened. I'd love to see the Doctor rock up and play, but it'd have to be done in an inventive and silly way."

:place:

Ионака ми станува #1 серија, уште некои Рејдиохед ноти на пиано да ги отсврири Мет и крај. Инаку Јорк му е омилен музичар.
Мет Смит слуша Рејдиохед и Пинк Флојд. And he's wearing a bow tie.

<3

A izgleda lubovta e obostrana, thanks to Io, detal koj ne sum go zaprimetil:

I'm stuck in a Tardis, trapped in hyperpace.. :свиркам:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
wot Не знам како сум заборавил да ти спомнам за Up on the Ladder. Култен си е TARDIS-от. Него, до каде си стигнат?

Some news I'd like to share:

- Neil Gaiman ќе напише уште една епизода за втората половина од седма сезона. Он ја напиша The Doctor's Wife од шестата сезона.

- Можно е покрај вториот дел од седмата сезона во 2013 да емитуваат уште една цела сезона, зошто е педесетгодишнина од постоењето на
Doctor Who, ама поверојатно е дека ќе направат неколку specials, во која ќе бидат вклучени многу личности од старите и новите серијали. Во таква ситуација осмата сезона би била дури во 2014.

- Новиот изглед на Cybermen - Ова ќе биде епизодата на Gaiman, кој што ветува дека ќе ги направи далеку позастрашувачки, односно поблиски до класичните. "They are walking softly, slowly and quietly, like the Hartnell/Troughton era Cybermen". Едвај чекам.

И нека седи сликава тука, so much awesomeness...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
6x4 izgledana posledno :)

Pond e preslatka, ama malce mi zafali Donna. Oi spaceman! Oi earthgirl! Најголема хемија мислам дека имаа, негошто со Роуз, или Мет сега со оваа.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
леле и тема имало а не сум ја приметил :cautious:

јас сум ненормално голем обожавател на оваа серија и онака зависнички ја гледам. Моментално на AXN каналот ја гледам со Cybermen и мислам нови епизоди се. Стварно во последно време епизодите се многу мајндфак али глумењето на докторот и целата приказна ме занесува..
последна ја гледав вчера со едни чудовишта кои кога ги открија цела цивилизација имале под земјата и демек војна нешо као и увјек, а заложник ја земаа Понд. Инаку од сите негови патнички оваа ми е д бест и најкул ми е и спасува ситуации многу и оваа црната од епизодите со Дејвид заборавив како се вика. Сеа приказната на целата сезона е околу ќерката на Пондови Амелија и некако дури претеруваат во некои епизоди со неа.
толку сега и темата ќе биде следена од моја страна.

Рори е цар :D

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
не зезај ја овие двајца ги знам што го глумеа Doctor Who и еден друг на почетокот мислам:) Али овој од десно беше ѕвер:icon_mrgr:

човек од 63' ја дават серијава така доста доктори прошле :)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Vincent and the Doctor-eпизодава ме трогна емотивно.Моментот кога Ван Гог кажуваше дека деца гаѓале со камења по него и сценава на крајот ме уништија :place::place::place: .

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Vincent and the Doctor-eпизодава ме трогна емотивно.Моментот кога Ван Гог кажуваше дека деца гаѓале со камења по него и сценава на крајот ме уништија :place::place::place: .
утре ќе ја гледам :rolleyes:
инаку ова со Рори конечно е ? Мислам умре и нема враќање така ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
утре ќе ја гледам :rolleyes:
инаку ова со Рори конечно е ? Мислам умре и нема враќање така ?
Aко навистина сакаш да знаеш, види спојлер.

Не е конечно, има враќање. Романтично. Big Time

6та сезона мене ми е најслаба некако.. иако имаше фантастични епизодички.

Kajgana Shop

На врв Bottom