Doctor Who

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Eпизодите со weeping angels секогаш биле најзакон!
А 7х5.. :cuc:

Eddard Stark кажи што сум испуштил, каде се имаат сретнато докторите?

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Eпизодите со weeping angels секогаш биле најзакон!
А 7х5.. :cuc:

Eddard Stark кажи што сум испуштил, каде се имаат сретнато докторите?
Time Crash
Тука се среќава со петтиот доктор. Пак го изгледав сега пред да го постирам, ептен е забавно. WIbbly Wobbly TImey Wimey.

Гледај го и ова, мислам дека ја немаа вклучено оваа сцена целосно во серијата.

Штом веќе тргнав да постирам....Do you fancy Billie Piper sir? :pos:

Infinite amount of fun нуди серијава.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261

најдете го Докторот, Тардисот ,Ејми и Рори :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Time Crash
Тука се среќава со петтиот доктор. Пак го изгледав сега пред да го постирам, ептен е забавно. WIbbly Wobbly TImey Wimey.

Гледај го и ова, мислам дека ја немаа вклучено оваа сцена целосно во серијата.

Штом веќе тргнав да постирам....Do you fancy Billie Piper sir? :pos:

Infinite amount of fun нуди серијава.

:pos::pos: fuckin Donna

Ова со првиот доктор го имам гледано. А тоа со парадоксот не ми беше. Малце ретардирано е за пребарување, спешлс, minisodes..
Инаку сега гледав prequel на Christmas special eпизодата која треба да искочи. Свежа е по торентиве.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Приказните од 5та сезона наваму одкога Мофат е главен писател се тотален mindfuck.Цел ден да разглобуваш пак нема да сфатиш целосно.Time travelling at it's best (y)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
На изглед е далеку, далеку зад Роуз и Ејми, останува после Божиќ да видиме како глуми :)
Според мене ќе биде пополезна отколку овие двајцава што си идат. Let's face it, these guys were a dumb lovey dovey couple. Мене Роуз ми беше ругоба иначе :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Christmas special чекам ко божиќни поклони што чекаат во уса. Инаку се согласувам, Мофат ерата е тотален мајндфак, све поврзано, башка епизодите се ептен искомплицирани in a good way. Во теорија ја убива во поим секоја серија со тајм травел. И многу ќе ми фалат Рори и Понд, кое финале само.. weeping angels епизодите ми се најпреомилени!

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Weeping Angels ја имаа една од најдобрите епизоди во целата историја на ТВ сериите (Blink), and that's a fact. I mean that episode had it all, albeit little screen time of the Doctor, но по прв пат се појавија ангелите и целиот нивен концепт ми беше нешто неверојатно, па преслатката Carey Mulligan која што од тука и ја открив, сценариото беше совршенство if there is one, and so on. Колку само бев возбуден преку сите 40 минути од епизодата, and it still blows my mind after a few years, а тоа е доволен доказ за мене колку е нештото добро направено.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Blink беше најстрашна епизода од Доктор Ху, дури и мислев дека не е воопшто Доктор Ху туку некоја хорор серија.Сеуште ми е страв од ангелите :unsure:.
Во споредба со Мофат, приказните на Дејвис изгледаат дури и детски....сетете се на салцата такозвани Adipose :pos:.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Има некој во ПП да ми прати линк од сезониве (или сезона не знам како е) со новиов доктор.

Kajgana Shop

На врв Bottom