Фан Клуб: Интер

Уште гледате у Мондано?

Освен последниов пат, у Лас Велес бевме, ама сеа на времево незнам што ќе праиме најискрено.

Каков феил направиле со заградувањено нивно :facepalm: место да стават целокупни монтажни лизгачки стакла како што има во Енрико во Лептокарија на пример, ставиле само онакви стакла најобични, што не одат до таван :pos: Не беше многу ладно ние гледавме у неделата... ама дојдов да ви пишам дека ако гледате таму не и барајте пасворд за вифи на келнерката, ќе ви каже ќе ти го кажам пасот само да не симнувате работи :vozbud: блу реј филм на мобилен ќе симнам :cuc:

Каков феил направиле со заградувањено нивно :facepalm: место да стават целокупни монтажни лизгачки стакла како што има во Енрико во Лептокарија на пример, ставиле само онакви стакла најобични, што не одат до таван :pos: Не беше многу ладно ние гледавме у неделата... ама дојдов да ви пишам дека ако гледате таму не и барајте пасворд за вифи на келнерката, ќе ви каже ќе ти го кажам пасот само да не симнувате работи :vozbud: блу реј филм на мобилен ќе симнам :cuc:
Mислиш на онаа слабана ? Абе таа малер ни беше, први неколку кола идеше на работа, Интер се мачеа, не доаѓаше, они серија победи направија и Јуве гости го тепаа, се врати, пак тиња, мамата !
А инаку за заградувањето знам дека е тежок фејл, џабе на температуриве тие што греат од горе. А за тоа што ти рекла да не симнувате работи, толку и чука.

Mислиш на онаа слабана ? Абе таа малер ни беше, први неколку кола идеше на работа, Интер се мачеа, не доаѓаше, они серија победи направија и Јуве гости го тепаа, се врати, пак тиња, мамата !
А инаку за заградувањето знам дека е тежок фејл, џабе на температуриве тие што греат од горе. А за тоа што ти рекла да не симнувате работи, толку и чука.

таа мене ме сака ... ради мене бара цело време смена кога игра интер :)

Што е проблемот кога се работи за наш играч се споменуваат смешни суми. 12 милиони за Снајдер!? ПСЖ дава 45 за Пасторе, недокажан играч звезда во мал клуб како Палермо а Снадер вреди само 12 милиони, играч кој освоил скоро се во кариерата и моментално е во најдобри фудбалски години...

Што е проблемот кога се работи за наш играч се споменуваат смешни суми. 12 милиони за Снајдер!? ПСЖ дава 45 за Пасторе, недокажан играч звезда во мал клуб како Палермо а Снадер вреди само 12 милиони, играч кој освоил скоро се во кариерата и моментално е во најдобри фудбалски години...
имавте шанса да го дадете за 40тина милиони....али сега не...башка договорот му истекува во јуни незнам зашо очекуваш поголема сума кога и 12 не се малце

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
имавте шанса да го дадете за 40тина милиони....али сега не...башка договорот му истекува во јуни незнам зашо очекуваш поголема сума кога и 12 не се малце

добар си ... за 2 ипол години му истекува договорот

Еве да речеме дека е така, иако договорот не му истекува следна година, но Интер кога и да побара некој играч без разлика на тоа дали има еден ден или 5 години до истек на договор увек се спомнуваат боли глава суми, над 40 милиони. А од друга страна Интер кога и да дава играч го дава за три кила семки, тоа е зошто имаме ретардирана управа. Само за Балотели можеби извадија добра пара, 30 милиончиња, останатото се го дадоа за без пари. На еден Ето можеа 50+ милиони да му извадат, за Маикон и Мота не правам муабет, еве сега и за Снајдер. Шта речи више, јебе луд збуњеног работава. Иди побарај им го на Реал Каљехон на пример, или Ројс на Дортмунд, или Рибери на Баерн, ако ги дадат за испод 40 јас на глава ќе одам.

На денешен ден е роден еден и единствениот принц на Милано, Диего Милито. Среќен роденден царе!

Inaku koga sme kaj Zanetti :
"Zanetti, a devout Catholic, is a close friend of Dutch footballer Wesley Sneijder, whom he inspired to convert to Catholicism":eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom