R
Rigel Kent
Гостин
Utnale tie 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
12 se spomenuva zasto denes mnogu se gleda i dogovorot kolkav mu e, 12 davas za igrac ama so danoci i kurci palci uste 10 ke davas sekoja godina za dogovorot, a PSG veke imaat igraci sto gi cedat dosta vo toj pogled. 12 ne veruvam, Inter navodno i ja odbile taa ponuda go sakaat Veratti.имавте шанса да го дадете за 40тина милиони....али сега не...башка договорот му истекува во јуни незнам зашо очекуваш поголема сума кога и 12 не се малце
Брат седи ,на кого му кажуваш !Пола фан клуб се трансфер-гуруа,ги разбираат работите 400 на саат.Коа ке влезам кај нив,си мислам ова некој прикриен собир на Фудбалски стручњаци и агенти.Туѓите играчи вредат два денара,а нивните инвалиди ги пуваат до плафон.Уопште незнам зашо пробуваш да му објасниш.12 se spomenuva zasto denes mnogu se gleda i dogovorot kolkav mu e, 12 davas za igrac ama so danoci i kurci palci uste 10 ke davas sekoja godina za dogovorot, a PSG veke imaat igraci sto gi cedat dosta vo toj pogled. 12 ne veruvam, Inter navodno i ja odbile taa ponuda go sakaat Veratti.
Inaku za 40 nikad ne mozea da go dadat Snajder radi istata pricina, dogovorot, Fergi ne sakase 30 da dade zasto golem dogovor ke imase u paket so Runi koj ima klauzula da e najskapo platen vo Junajted, a nekoj zeme pogolem dogovor od negoviot po avtomatizam na ovoj mu raste.
Toa e, ja ne sakam da si odi Snajdi i se nadevam ke najdat nekakov zaednicki jazik, i on saka da ostane, toa bashka, u teski momenti za timot ne zamina ne ni butkase transfer ama klosarive na mnogu pogresen nacin sakaat da iznudat od nego da smali plata. Glupi.
1.Не ми го хејтајте Раниери
И ја би сакал да го видим Хунтелар у Интер![]()
Не е дека не си во право, али реално гледано ние како без Милито да играме 90% од натпреварите. Во моментов, се е подобро од Милито, иако знае да реши натпревариKaко бе не ви треба, ја во него гледам достојна замена за Диего Милито ...
У Милан цела сезона даде 7 гола со Бекам, Пирло, Роналдињо и Сидорф позади него....
Со Камбијасо, Гаргано и Гуарин ќе даде 90, ху да фак ис Меси![]()
Не е дека не си во право, али реално гледано ние како без Милито да играме 90% од натпреварите. Во моментов, се е подобро од Милито, иако знае да реши натпревари![]()