POS-51
Infinity Driver
Кај живееш ти бе другар ?Првпат слушам близу да имаат сандачиња.Досега немам видено![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај живееш ти бе другар ?Првпат слушам близу да имаат сандачиња.Досега немам видено![]()
ТафталиџеКај живееш ти бе другар ?
Па не знам дали имаат ставано натаму сандачињаТафталиџе
Залади малце и снема нет...Веројатно смрзнал свичот (за оние кои ме сфатија озбилно за свичот, тоа беше шала)
Abe pojma nemaat so rabota tie tamu nie cela ulica den ipol nemavme net.Se javuvam da prijavam defekt taa guskata mi vika aaaaa vie nemate plateno poslednata smetka)Onaka od tepka si kaza gospogata da ne se zamara nemas plateno koj te sisa a jas ustvari imam podmireno smetkite i toa pred vreme
samo na loso mora so ovie nisto drugo i vikam dobro de vaka za neplatena smetka odma gasite do tamu koj datum im bese a jas sto nemam net 1.5 den ke mi se namali smetkata.mi vika a ne gospodine toa e normalno se slucuvaat defekti vie treba da si gi prijavite.i vikam eve dobro jas sum 4 sto prijavuva defekt od ovaa ulica ne dojdete za 1 saat ke si gi sobirate sandacinjata po ulica.
za 20 min dojde ekipa da resat problemot.
so ubavo koj te sisa e rabotata mozes ti da si cekas i 3 dena.