Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Со вест хем викендов е една мнооогу битна утакмица. ако ја победиме оваа во гости, имаме после две на домашен терен. Одлична прилика да врземе 4 победи во ред што не носи многу блиску до топ 4 дефинитивно.

Леле она јарено продрснато (Хендерсон) до кога ќе ме нервира? Срцето ми запре 93 минута кога дриблаше и се створи стопроцентна шанса која Ди Натале за среќа ја промаши. Добро кажа Роџерс можи почнува среќата да се врти од наша страна

Леле она јарено продрснато (Хендерсон) до кога ќе ме нервира? Срцето ми запре 93 минута кога дриблаше и се створи стопроцентна шанса која Ди Натале за среќа ја промаши. Добро кажа Роџерс можи почнува среќата да се врти од наша страна
Мислам дека сега се почесто ќе го гледаме 14ката... :confused:

Кретеноид. Нека придај уште некој гол да му рипни цената и да не го гледам поќе
--- надополнето: 7 декември 2012 во 19:18 ---
Liverpool Football Club Player Wages.
Below is a list of Liverpool’s player wages as of September 2012.
The figure shown is a weekly wage before tax.
Steven Gerrard - £120,000
Luis Suarez - £100,000
Pepe Reina - £90,000
Joe Cole - £90,000
Jamie Carragher - £85,000
Stewart Downing - £80,000
Glen Johnson - £80,000
Jordan Henderson - £70,000
Martin Skrtel - £70,000
Daniel Agger - £70,000
Lucas Leiva - £65,000
Jose Enrique - £55,000
Joe Allen - £45,000
Sebastian Coates - £29,000
Oussama Assaidi - £21,000
Danny Wilson - £20,000
Brad Jones - £20,000
Jonjo Shelvey - £18,000
Martin Kelly - £15,000
Suso - £10,000
Andre Wisdom - £10,000
Raheem Sterling - £5,000
WTF??? Првиот и третиот дефинитивно треба да се обесат. За Даунинг би размислил доколку прифати намалување на платата

Абе RickyLFC9 еднаш даде линк од целото финале против Милан 2005, дај прати го пак,оти тогаш кога го прати на таа каначката стара моја (поканачка дури и таа од Eric J. Biafranić,not boasting :D )ништо не се гледаше.....:)

Абе RickyLFC9 еднаш даде линк од целото финале против Милан 2005, дај прати го пак,оти тогаш кога го прати на таа каначката стара моја (поканачка дури и таа од Eric J. Biafranić,not boasting :D )ништо не се гледаше.....:)
Сум пратил? :D Стварно не ми текнува... знам дека еднаш ја баш побарав линк од утакмицава и некој од тука ми даде...

Сум пратил? :D Стварно не ми текнува... знам дека еднаш ја баш побарав линк од утакмицава и некој од тука ми даде...
Не прати ти???? КОЈ Е БЕ ТОЈ ФИНАЛЕТО ШО ГО ПРАТИ ТОГАШ, НЕК СЕ ЈАВИ :D :D

Остајте линкови финалиња...............дали Роџерс не е најјакиот менаџер шо можи да постои?? :icon_lol::sneaky:
In Brendan we trust :love::pipi:

Мајтапот настрана се осеќам уште како да имам долг кон Роџерс изразен во два шамари од најсилен размер. :tapp:

Остајте линкови финалиња...............дали Роџерс не е најјакиот менаџер шо можи да постои?? :icon_lol::sneaky:
In Brendan we trust :love::pipi:

Мајтапот настрана се осеќам уште како да имам долг кон Роџерс изразен во два шамари од најсилен размер. :tapp:
Ма певачете ви Роџерса-Отвори ми своја врата....'очеш,очеш :D :D :D

Ма певачете ви Роџерса-Отвори ми своја врата....'очеш,очеш :D :D :D
Абе дај да му манам 2 шамари па после многу ќе го сакам. Морам прво да се раздолжам со него, а после ако треба лично јас ќе набавам цел арсенал со пушки, пиштоли, базуки итн и ќе им се заканам на Хенри и компанија да не го отпуштаат.
А инаку шо мислите, кој ќе го земиме во Јануари, т.е дали ќе земиме некој??

И тоа чудо се случи, ливерпул да даде гол во прво полувреме и да не прими 2-3 во продолжение:cuc: In Rodgers we trust!! Ваљда ќе ги оправи дрвава еднаш засекогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom