Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе , Bianconerovero ќе ме убедува дека не сте деца , не му верувам :icon_lol:
За жал ти испаѓаш поголемо дете со плачењето цел ден на темата Лига на Шампиони.Разбирам дека го мразиш Јуве ама брат дај чил малце не ти личи.:)

Сакам да верувам дека ова што го пишуваш е од омраза кон Јуве ама колку повеќе пишуваш толку поочигледно е дека и го мислиш истото, што е многу пострашно. Јас не гледам противник во осминафиналето кој Јуве не може да го помине и тоа со своја игра, без прилагодувања на противникот, без бункери, без паркирани автобуси. Не викам дека не може некој да ги изненади и да ги елиминира ама 70% работа за 1/4 финале е завршена со првово место.

П. С. Знам дека ќе го спомнеш Реал како можен противник па да ти кажам пред време. Нив ги испеглавме двапати со Амаури (дури и даде еден гол од четирите) во тим така да сега ич не му ја мислам:)

Порто , Арсенал , Валенсија , Галатасарај , Селтик не се наивни екипи .За евентуален ваш двомеч со Реал ќе бидам тотално индиферентен во однос на исходот. Потполно се сложувам дека тоа што го избегнавте второто место е поволно за вас.

Kажи ми дека ме заебаваш за последниов дел, плиис тел ми. :D
Зошто бе да те заебавам? Верувам во овој Јуве. Ти, кога паднавте со Барса во полуфинале се молеше да не примите петарди на двата меча или се надеваше на финале? Ама најискрено одговори ми.

Порто , Арсенал , , Валенсија , Галатасарај , Селтик не се наивни екипи .За евентуален ваш двомеч со Реал ќе бидам тотално индиферентен во однос на исходот. Потполно се сложувам дека тоа што го избегнавте второто место е поволно за вас.

И јас не го сакам милан, али прв тука им честитав за пласманот понатаму .. А ти само тролаш, хејташ ...

Порто , Арсенал , , Валенсија , Галатасарај , Селтик не се наивни екипи .За евентуален ваш двомеч со Реал ќе бидам тотално индиферентен во однос на исходот. Потполно се сложувам дека тоа што го избегнавте второто место е поволно за вас.
Како и да е подобро е од ПСЖ, Баерн, Јунајтед, Барса, единствено од групава на Арсенал незнам што ќе беше подобро, тие или Шалке.

Што се радувате толку , уште еден двомеч и елиминација .Да бевте Лига Европа барем ќе дотуркавте подалеку
Ти како да викаше и од групи ќе отпадниме, ама не отпднавме ама ај да види ме сега дали ќе ти се исполни желбата!

Kажи ми дека ме заебаваш за последниов дел, плиис тел ми. :D

Не те заебава ... Дома 2-1 ги тепавме, у гости 0-2 со головите на Дел Пиеро и имаше човекот standing ovation сред Мадрид ...

Зошто бе да те заебавам? Верувам во овој Јуве. Ти, кога паднавте со Барса во полуфинале се молеше да не примите петарди на двата меча или се надеваше на финале? Ама најискрено одговори ми.
Не се молев за да не примиме петарди ама бев убеден дека ќе испаднеме али ете се деси да ги надиграме и да пројдеме. Ама не заборавај дека тогаш го имавме Мурињо на клупата, а по некоја случајност Реал го има него во моментов. :icon_lol:
Не, шала на страна, искрен ќе бидам и ќе кажам дека овој Јуве не му е ни до колена на Реал, да бидеме реални.
--- надополнето: 5 декември 2012 во 23:48 ---
Не те заебава ... Дома 2-1 ги тепавме, у гости 0-2 со головите на Дел Пиеро и имаше човекот standing ovation сред Мадрид ...

:facepalm:
Знам дека го тепавте Реал, алудирав на помислата дека може да го поминете Реал.

Не се молев за да не примиме петарди ама бев убеден дека ќе испаднеме али ете се деси да ги надиграме и да пројдеме. Ама не заборавај дека тогаш го имавме Мурињо на клупата, а по некоја случајност Реал го има него во моментов. :icon_lol:
Не, шала на страна, искрен ќе бидам и ќе кажам дека овој Јуве не му е ни до колена на Реал, да бидеме реални.

Ко прво мали се шансите Реал да ни се падне, али ако ни се падне не значи дека нема да имаме шанси .. Факт е дека е подобар Реал али тоа не му гарантира пласман понатаму ...

abe i borusija dormun ne mu bese do kolena na real pa, ali toa e koga ste nauceni na iminja da se furate a ne gledate kvalitet

.
Исто и Дортмунд не му е до колена па видовме како пројдоа.
Јуве повеќе пати од финалето на ЛШ 1998, не му бил ни до колена на Реал па на трипати излегувал како победник во тие дуели. Нема заебанија со традицијата:)

abe i borusija dormun ne mu bese do kolena na real pa, ali toa e koga ste nauceni na iminja da se furate a ne gledate kvalitet
Не е на имиња, јас си кажав мое мислење, што не мора да значи дека ќе биде така. Еве нека се паднат па ќе дебатираме. Дај боже нека пројде Умрентус за да не пропадне италијанскиов фудбал. Истово важи и за Милан.

Исто и Дортмунд не му е до колена па видовме како пројдоа.
Јуве повеќе пати од финалето на ЛШ 1998, не му бил ни до колена на Реал па на трипати излегувал како победник во тие дуели. Нема заебанија со традицијата:)
И Интер го тепа Јуве во просек на секои 10 години во Торино па нешто се деси пред месец дена. :) И тоа порано од очекуваното, не беа поминати баш 10 години.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom