- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.401
- Поени од реакции
- 123.361
Да.Вие кај ќе шетате,се пласиравте натака у Лига Европа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Вие кај ќе шетате,се пласиравте натака у Лига Европа?
Прошетајте низ Скопје вечерва и ќе ви станат јасни некои работи.![]()

Ако бе, ако памтиш лани вие ни четврток не го имавте на календарот.pa da vtornik sreda e za Juve denovi a cetvotok za sinter![]()
Исплачи се синко,исплачи се,знам дека ти е тешкоШто се радувате толку , уште еден двомеч и елиминација .Да бевте Лига Европа барем ќе дотуркавте подалеку

Што се радувате толку , уште еден двомеч и елиминација .Да бевте Лига Европа барем ќе дотуркавте подалеку
nie lani si imavme u maj nesto a vie, slaboАко бе, ако памтиш лани вие ни четврток не го имавте на календарот.Него батали ти тоа кажи ми Колина ќелав ли е? Пред некое време пиша нешто во фан клуб Интер ама некако недокажан остана...

ПА да вие играте у Уефа Куп,ние у ЛШ,секако дека сме ви невозможни и НЕДОСТИЖНИСтварно сте невозможни![]()
ПА да вие играте у Уефа Куп,ние у ЛШ,секако дека сме ви невозможни и НЕДОСТИЖНИ
Сакам да верувам дека ова што го пишуваш е од омраза кон Јуве ама колку повеќе пишуваш толку поочигледно е дека и го мислиш истото, што е многу пострашно. Јас не гледам противник во осминафиналето кој Јуве не може да го помине и тоа со своја игра, без прилагодувања на противникот, без бункери, без паркирани автобуси. Не викам дека не може некој да ги изненади и да ги елиминира ама 70% работа за 1/4 финале е завршена со првово место.Што се радувате толку , уште еден двомеч и елиминација .Да бевте Лига Европа барем ќе дотуркавте подалеку

Нигер олабави се бе, ја тука ве величам пред цело Скопје ти ме напаѓаш со титули а знаеш дека сум инфериорен на тоа поле.Нигерот не го знам лично ама осеќам дека ве тролаНе бе , Bianconerovero ќе ме убедува дека не сте деца , не му верувам![]()

Kажи ми дека ме заебаваш за последниов дел, плиис тел ми.Сакам да верувам дека ова што го пишуваш е од омраза кон Јуве ама колку повеќе пишуваш толку поочигледно е дека и го мислиш истото, што е многу пострашно. Јас не гледам противник во осминафиналето кој Јуве не може да го помине и тоа со своја игра, без прилагодувања на противникот, без бункери, без паркирани автобуси. Не викам дека не може некој да ги изненади и да ги елиминира ама 70% работа за 1/4 финале е завршена со првово место.
П. С. Знам дека ќе го спомнеш Реал како можен противник па да ти кажам пред време. Нив ги испеглавме двапати со Амаури (дури и даде еден гол од четирите) во тим така да сега ич не му ја мислам![]()