Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се радувате толку , уште еден двомеч и елиминација .Да бевте Лига Европа барем ќе дотуркавте подалеку

pa da vtornik sreda e za Juve denovi a cetvotok za sinter :(
Ако бе, ако памтиш лани вие ни четврток не го имавте на календарот. :icon_lol: Него батали ти тоа кажи ми Колина ќелав ли е? Пред некое време пиша нешто во фан клуб Интер ама некако недокажан остана...

Што се радувате толку , уште еден двомеч и елиминација .Да бевте Лига Европа барем ќе дотуркавте подалеку
Исплачи се синко,исплачи се,знам дека ти е тешко :place:

dobro nemoj samo da zaplaces slicno vavko imase pisao i pred 3 sati
--- надополнето: 5 декември 2012 во 23:31 ---
Ако бе, ако памтиш лани вие ни четврток не го имавте на календарот. :icon_lol: Него батали ти тоа кажи ми Колина ќелав ли е? Пред некое време пиша нешто во фан клуб Интер ама некако недокажан остана...
nie lani si imavme u maj nesto a vie, slabo

Сакам да верувам дека ова што го пишуваш е од омраза кон Јуве ама колку повеќе пишуваш толку поочигледно е дека и го мислиш истото, што е многу пострашно. Јас не гледам противник во осминафиналето кој Јуве не може да го помине и тоа со своја игра, без прилагодувања на противникот, без бункери, без паркирани автобуси. Не викам дека не може некој да ги изненади и да ги елиминира ама 70% работа за 1/4 финале е завршена со првово место.

П. С. Знам дека ќе го спомнеш Реал како можен противник па да ти кажам пред време. Нив ги испеглавме двапати со Амаури (дури и даде еден гол од четирите) во тим така да сега ич не му ја мислам:)

Имавме и ние, Маикон, сеа го неаме. :D Нигер олабави се бе, ја тука ве величам пред цело Скопје ти ме напаѓаш со титули а знаеш дека сум инфериорен на тоа поле.:icon_lol: Бај д веј не си на плоштад со некоја келнерка?

Сакам да верувам дека ова што го пишуваш е од омраза кон Јуве ама колку повеќе пишуваш толку поочигледно е дека и го мислиш истото, што е многу пострашно. Јас не гледам противник во осминафиналето кој Јуве не може да го помине и тоа со своја игра, без прилагодувања на противникот, без бункери, без паркирани автобуси. Не викам дека не може некој да ги изненади и да ги елиминира ама 70% работа за 1/4 финале е завршена со првово место.

П. С. Знам дека ќе го спомнеш Реал како можен противник па да ти кажам пред време. Нив ги испеглавме двапати со Амаури (дури и даде еден гол од четирите) во тим така да сега ич не му ја мислам:)
Kажи ми дека ме заебаваш за последниов дел, плиис тел ми. :D

Им се поклонив и дадов овации денес на овие два за време на натпреварот и сега на нивните слики. Едниот го имаше Јуве кгоа сеште беше свеж а другиот доби малце критики но го предзеде Јуве кога ни падна формата. Секоја чест на двајцата со нив + кралчето Конте (кралче бидејќи Дел Пиеро е кралот! за мене лично)

A5q_KisCMAA0pNC.jpg:large

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom