"Заборавени" играчи

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Знам дека ќе бидам оф-топик, ама мора да го пишам лично непрежалениот Себастијан Дајслер...

Еее каде ќе му беше крајот ако не го маваше психата, според мене најдобар германски талент EVER, какви Ројс, каков Геце, каков Крос
Читав пред некое време дека откога се пензионираше, имал отворено продавница во Фрајбург за сувенири од Непал и хималајскиот регион.

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Фернандо Мориентес, голгетер со кој Монако една година стигна до финале ЛШ.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Да не си грешка малце?
Па и не е баш грешка...Да освои многу работи, но не е ни пензиониран.​
Бидејќи не ги пратам многу Реал и Ла Лига искрено и заборавив каде игра Кака...​
Не истиот тој што беше додека беше во Милан, тогаш речиси сите зборуваа за Кака.​
Беше тоа што е денес Меси и тоа што е Роналдо.​

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Овој десно Диего Тристан ако не се лажам, а другиов неможе да ми текне, не играше у интер или така нешо? :)
Леле леле Диего Триста, Валтер Пандиани и Рој Макај, каков напад , а воедно и тим имаа тој период Депортиво :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Леле леле Диего Триста, Валтер Пандиани и Рој Макај, каков напад , а воедно и тим имаа тој период Депортиво :)
Исто како Пршо,Мориентес и Жули со Монако :)

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Фернандо Мориентес, голгетер со кој Монако една година стигна до финале ЛШ.
Па неможе човекот до 100 години да игра ... Не е заборавен туку толку си изигра колку што му држеа годините ... Беше во Реал играше, отиде во Монако стигна ЛШ финале ...
Заборавен играч може да се каже дека е Мансини ... Од кога си отиде од Рома се му тргна надоле, па сега стигна до Бахиа... Штета, баш беше многу добар играч.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mancini_(Brazilian_footballer)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дечки, не ставајте пензионери и играчи кои се пред пензија. Секако дека ќе ги снема. Ставете играчи кои имаат сеа до максимум 28 години. Тие се тие заборавени. Другите си поминале кариерата.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Адриан Муту, Милош Красиќ, Мауро Каморанези, Олоф Мелберг.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.619
Да не си грешка малце?
Не сум грешка бе. 100% сум сигурен дека ја доби Златната Топка во 2007ма. Тогаш играше во Милан, освои и ЛШ, беше и најдобар стрелец во ЛШ таа сезона. Играше и за репрезентацијата на Бразил, сега не знам дали игра. Еве, прогуглај малце, ако не ти текнува на играчот, види слики, видеа од него нешто, сигурен сум дека ќе се сетиш на него. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom